vissza a főoldalra

 

 

 2008.04.22. 

Országos aláírásgyűjtést kezd a MIÉP

A kormány semmibe veszi a népszavazás eredményét, taktikázással húzza az időt, hogy amíg hatalmon van, rombolhasson. Ez felmérhetetlen károkat okoz a társadalomnak. Minden órával, amíg ez a kormány hatalmon van, közelebb kerülünk egy végső összeomláshoz. Ezért a MIÉP a következőket javasolja: széles összefogással kezdődjék aláírásgyűjtés előrehozott választásokat címmel.

 Az aláíróívre ezt a szöveget javasoljuk: alulírott magyar állampolgár, követelem a tisztességtelen kormány azonnali lemondását és előrehozott választások kiírását. Ezt több millió honfitársammal együtt, akik a népszavazáson igennel válaszoltak, azért kívánom, mert látom és tudom, hogy ennek a kormánynak a fennmaradása mérhetetlen károkat okoz a magyar társadalomnak.

 Ha az aláírást magukévá teszik mindazok, akik a népszavazáson igennel szavaztak, és azok a polgári körök, aktivisták, társadalmi szervezetek és civil kezdeményezések is, amelyek a gyűjtésben közreműködtek, akkor nyomatékosan sok aláírás rövid idő alatt összegyűjthető. A MIÉP az aláírások gyűjtését május elsején kezdi el Budapesten, a megyeszékhelyeken és a vidéki városokban. Kérjük a csatlakozó gyűjtő szervezeteket, hogy lehetőleg hasonló szövegű gyűjtőívet írassanak alá.

 

Budapest, 2008. április 22.

 a MIÉP Sajtóosztálya

 (m)