Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2019. augusztus 25, vasárnap, Lajos és Patrícia napja van. Holnap Izsó napja lesz.

HírekSoros szatócsboltja, vagy nemzetek Európája

E-mail Nyomtatás PDF

NEM MINDEGY! ... Az úgy kezdődött, hogy visszaütöttünk. Nem kicsit, hanem nagyot. Nem idegen segítséggel, hanem demokratikus választáson ütöttünk vissza azért, amit a liberálbolsi garnitúrától elszenvedtünk az elmúlt évtizedekben. Már 2010-ben, a választási eredmény kihirdetésével egy időben megkezdték az őrjöngést. Akkor az EU-ban Barosso a Bizottság maoista múltjára büszke portugál elnöke, a Gyurcsány-Bajnai kormánynak mindent elnézett, míg az Orbán-kormány idején ragaszkodott hozzá, hogy Magyarország azonnal teljesítse az EU-s elvárásokat.

Bővebben...
 

A gyűlölet, és annak színvonala

E-mail Nyomtatás PDF

Hosszú időn keresztül jellemző volt a balliberális táborra, s különösen annak elit, „Nagykörúton belüli” szeletére, hogy szellemileg, tudásban, színvonalában lenézte az átlag-magyart. Tette ezt azért, mert ezen kör intelligensebbnek, műveltebbnek, okosabbnak, és eleve felsőbb rendűnek gondolja magát egy átlagos emberhez képest. Ez sosem volt igaz, nem a bárkinél jobb képesség vagy nagyobb tehetség, kizárólag a „jó helyre születés”, vagy a „jókor, jó helyen való lét” tette ennek a körnek a tagjait az elit részévé, ám mégis: sokáig azért legalább a látszat fenntartására igyekeztek ügyelni. Mondanivalójukat próbálták kulturált köntösbe bugyolálni, érveiket tudományos, olykor tudálékos módon előadni.

Bővebben...
 

Rémtettek: tavaly több mint 4300 keresztényt öltek meg a hitük miatt

E-mail Nyomtatás PDF

A meggyilkoltak száma hatodik éve folyamatosan emelkedett

A Portes Ouvertes (Nyitott Ajtók) nevű, francia protestáns szervezet január 16-án közzétett jelentéséből kiderül, hogy a meggyilkoltak száma immár hatodik éve folyamatosan emelkedett.

A szervezet szerint a 2017 novembere és a 2018 októbere közt megölt keresztények száma 3066-ról 4305-re nőtt, ez 40 százalékos emelkedést jelent.

Bővebben...
 

"A rendszerváltás óta folyamatosan vádolnak minket nacionalizmussal”

E-mail Nyomtatás PDF

Régiónk kormányai NATO-ellenszélben dolgoztak

Váratlanul érte a NATO-t a Szovjetunió összeomlása, és térségünk átalakulása – jelentette ki Dr. Sztáray Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára január 15-én délelőtt, az MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont Történettudományi Intézet tanácstermében tartott könyvbemutatón.

Bővebben...
 

Stabil a felvidéki magyar érdekképviselet

E-mail Nyomtatás PDF

Az MKP nagyobb sikert ért el, mint a négy évvel ezelőtt

Felvidéken erős az önkormányzatiság, ezért mindegyik település külön entitás, „független köztársaság” a szlovák államon belül. Tehát megbecsült pozíció a polgármesteri tisztség. Ezért külön gratulálok az MKP-s, a magyar polgármestereknek. A kormány a jövőben is támogatja a magyar közösséget– fogalmazott a nemzetpolitikai államtitkár a voksolás eredményeit értékelve november 12-én, hétfőn Budapesten. Kitért arra is, hogy a Magyar Közösség Pártja (MKP) erősödött a választásokon.

Módosítás: ( 2018. november 12. hétfő, 20:10 ) Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség