Puccsisták

E-mail Nyomtatás

Az MSZP év végi közleményében az áll, hogy az MSZP vezetése és elnöke, Molnár Gyula, támogatja Botka Lászlót abban, hogy ő legyen 2018-ban a demokratikus ellenzék miniszterelnök-jelöltje, mert az ő személye a garancia az egyetlen valódi sikerhez: a Fidesz legyőzéséhez. Botka László, az MSZP szegedi polgármestere bejelentette: vállalja a miniszterelnök-jelöltséget. A DK visszavakkantotta: Botka László jelölése szemben áll az eddigi szocialista javaslattal, hiszen nem előválasztással történt a kiválasztása.

Most itt meg kell állnunk egy percre: forgassuk csak kicsit vissza az idő kerekét.

Emlékeznek? A szocialista Botka László kulcsszerepet vállalt Medgyessy Péter 2004-es megbuktatásában. A puccsot, a közlő tudása szerint Gyurcsány szervezte, akit zsigerileg árulónak, a közélet leginkább diktatórikus és hatalommániás alakjának minősített párttársa, és még azt is elmondta, hogy Medgyessy ellen, Gyurcsányon kívül Botka László, az MSZP választmányának elnöke vitte a prímet. Az SZDSZ-esek közül Kuncze, Horn Gábor és Eörsi Mátyás állt bele komolyan a dologba, s a puccsisták díszes koszorúját Lendvai Ildikó fogta egybe.

Önök mit gondolnak, hogyan és miért nyert 2002-ben az MSZP–SZDSZ? És ha már nyert, miért is puccsolta meg a saját jelöltjét?

Véleményünk szerint üzleti érdekből, s az üzletfeleket a Soros-körben lévőknek tételezzük.

A lényeg, hogy az 1998-ban megválasztott Orbán ezeknek helyből nem tetszett. Ráadásul tapasztalták, hogy az orbáni négy év alatt nem az ő szájuk íze szerint mennek a dolgok. Az ország sikere Soroséknak smafu: az ősi elv a meghatározó: aki az üzletet akadályozza, azzal szemben bármilyen aljas eszköz megengedett. Bevetettek hát mindent. Rágalmaztak mindenkit, ahogy a csövön kifért.

2002-ben kitalálták Medgyessyt, őt mint párton kívüli miniszterelnök-jelöltet tűzték a horgukra csalinak, úgy gondolták, ha már kifogták vele a hatalomba kerülés aranyhalát, úgysem ficánkol, de ha valami csoda folytán mégis, arra az esetre ott van a kezükben a D–209-es zsuga. Sorosék viszont éppen Medgyessytől remélték, hogy vigyázza a bukszájukat. Talán Medgyessy is úgy gondolta, ebből a pozícióból csak szóvá teheti, hogy Gyurcsány, de különösen az SZDSZ-esek szőrös mancsa a megengedetten felül markol bele a Sorosék einstandolta közpénzbe. Volt ugye a megegyezéses korrupció, de a terven felüli, az M6-os autópálya plusz 40 milliárdja idegesítette. Az kell még, hogy őt tegyék meg felelősnek – aggodalmaskodott.

Az MSZP–SZDSZ hülyének nézte Medgyessyt, sajtójával kifiguráztatta, mint a gőzhenger tarolt, gátlástalanul lopott, a vakondtúrás és az őszibarackfa alá is alagutat fúrt a Dunántúlon, jó sok pénzért. Aztán a lopott pénzen összekaptak. Medgyessy szerint Csillagék nemcsak az ország, de Sorosék pénzét is lopták, végül az M5-ös autópálya koncessziója körüli panamával borult a bili. Medgyessyt kilőtték a buksza mellől, s míg ő belesírta bánatát az éterbe, hogy az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel, Gyurcsány, a zsigerből áruló, elfoglalta az MSZP-t.

Gyurcsányék hatalma alatt csúcsra járt a magyarellenesség. „Kiirtanám az összes keresztényt” üvöltötte az éterbe kedvenc rádiósuk a Barangó nevű műsorvezető a Tilos Rádióban éppen Karácsonykor. Liberális elhatárolódás nuku. Helyette hosszas tekli-meklizés után az MSZP–SZDSZ-hatalom a Tilos rádióval összekacsintott, bezárás helyett 30 napos adásszünettel kicsit megdádázta, de el nem rettentette őket, hiszen a jogerős ítélet kihirdetése után szolidaritást vállalt ezzel a moslékkal több ún. „civil” rádió is. Ilyen volt az MSZP–SZDSZ-kormány és az ő sajtójának viszonya a magyar keresztényekhez.

Ették a kenyerünk javát, teltek az évek tolvajlásaikkal, az ország egyre szegényebb lett, de még mindig volt mit kivinni, hát 2006-tól továbbszolgáltatták őket. Tulajdonképpen Sorosék jó gegnek gondolták a tolvajbanda választmányi ülésén miniszterelnökként elmondott ordenáré szöveget, a „húzzatok már a p…ba, (…) nincsen sok választás, elkúrtuk” tartalmút.

Trágár Ferkó ezért terítette a sajtónak. Ekkor napvilágra került az is, hogy az MSZP–SZDSZ-kormány szándékoltan és rendszeresen hazudott, hamisított, a tényeket eltitkolta.

A magyar embereknek ekkor lett elegük belőlük, élesen elítélték a miniszterelnök, a kormány és a koalíciót alkotó pártok hazug szavait és tetteit, a nyelv, a kultúra, az erkölcsi értékek módszeres és cinikus rombolását. Ámokfutásuk tanúi és elszenvedői, az ország legalább kétharmada már szemben állt a tökéletesen erkölcstelen MSZP–SZDSZ-hatalommal.

Erre föl a magyar forradalom és szabadságharc 50. évfordulójának emlékünnepségét az MSZP–SZDSZ-kormány bosszúból, idegen zsoldosok bevetésével, vérfürdővé változtatta.

Ennek a gyalázatnak éppen a tizedik évfordulóján, 2016-ban bejelentik, hogy az MSZP puccsistája, Botka, a közös baloldal miniszterelnök-jelöltje, Vona, a Jobbik szélkakasa pedig a technikai koalíciós partnerük, párban Gyurcsánnyal. Hol van még 2018? És már tépik egymást. Medgyessy is megszólalt, ha nem veszik be a Jobbikot… akkor mi van, Soros segítségére nem számíthatnak? Van olyan ember, aki elképzeli, hogy ezek képesek egy országot vezetni?

 

czyla

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség