Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 20, szombat, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Apa kezdődik

E-mail Nyomtatás

Rasszista a Fegyőr (Fekete-Győr András) és népszerűsködő populista. Szigetvári szerint ezenkívül gyáva, továbbá hazug, nem mer elmagyarázni bonyolult dolgokat, könnyű műfajú könnyen kommunikálható egyszerű jelszavakból áll mondandója. Semmi megújulás nem várható egy olyantól, aki a rasszizmus bűnében meghenteregve, mint fiatal dúsgazdag, elitellenesnek hazudja magát.

A 2018-as választások sorsát eldöntő kiábrándult és bizonytalan választók nem indulatokat igényelnek, hanem őszinte válaszokat és tisztességes politikát, jobb életet. Amit Fegyőréktől biztosan nem remélhet. A bonyolult bajok közepette más kell, nem a Momentum. Hát kábé ennyi.

Tóta W. előbb hálát érzett Fegyőrék iránt. De ennek már vége. Harmadik út, nemzeti baloldal, „se nem jobb, se nem bal, keresztény és magyar”, na ez borította ki igazán.

Szálanként szanaszét dobálja a Momentum ideológiai csokrát, ami ha maradna, előbb-utóbb a következetesség rovására menne. Ezért jó, ha van valamilyen világnézete az embernek. Oké, hogy már mind foglalt, de az se tartható sokáig, hogy nem gondolunk semmire, mert annyira eredetiek vagyunk. Fegyőr szerint a baloldalnak nincs pozitív jövőképe. Aki ilyet mond, az kizabál Tóta W.-nél. Végére bújik ki a szög a zsákból: nem is volt szükség erre az új pártra, mert ez nem a rendszerváltás befejezése, csak a hordalékának a felöklendezése.

 

Cz.

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség