Bangladesi még úgysem ült a magyarok nyakán

E-mail Nyomtatás

Ha ezek jönnek, majd fog. Már szervezik a szép új világot

Sorosékat szabályozni, törvénytiszteletre kényszeríteni?

Hogy képzelik ezt a magyarok?

A világ vezető közgazdászai tiltakoznak.

Közgazdászok? Sintérek. Sőt a sintérszerű közgazdászok fenyegetnek. Őszintén szólva azon is csodálkozunk, hogy meg mernek szólalni. Mit adtak a világnak a világ vezetői közgazdászai? Idézhetnénk Churchill úr ígéretét a „vért verítéket és könnyeket”? Nem, ezek még azt sem. Ezek semmit, hazugságon és mellébeszélésen kívül. A világon semmit. Meg tudták mondani, „ a társadalom mérnökei”, hogy mit tegyen a világ jó előre? Még utólag sem. Pedig állandóan terveztek valamit, jó pénzért, Nobel - díjért.

Keresztényi alázattal kérdezzük a világ gátlástalanjaitól: szerintük hogy áll az az épület, maga a „modern” világ, mely az ő terveik alapján jutott oda, ahol ma van.

Romokban. Pusztulásban. Szegénység, sőt az általuk megjavítás okán célbavett országok társadalma nagy hányadának nyomor az osztályrésze. 800 millió fekete afrikai és egyéb helyről származó ember bolyong a világ országútjain, mert a nagyszerű közgazdászok, George Soros barátainak és az embercsempészeknek érdekei egymásrataláltak. Persze szervezték is kicsinyt. Megtörni Európa népeit! Mert túl nagy a pofájuk. Ki akarják ebrudalni a kiüresedett, megbukott liberális tévtanokat és vezérürüit, a rombolást tűzzel - vassal terjesztőket maguk közül? Kerítést építenek, be sem akarják engedni őket? Majd kapnak a pofájukra! Migránsokat, mindenhova! Teljes ellátással, mégpedig annyit, hogy a demokrácia általuk elképzelt formájához közülük híveket toborozzanak. George Soros majd kiképzi a vezetőiket. Bangladesi még úgysem ült a magyarok nyakán. Ha ezek jönnek, majd fog! Ugye az ellenzék nem tud megállapodni abban, hogy ki üljön a bakon. Szeretnék egységesíteni őket. Bajnai kezdett, majd az eszdéeszes filozófusok ab ávó a csicskásított Jobbikot Gyurcsánnyal fűszerezve próbálták feltolni, (Heller, Simicska, Haraszti stb.) a kétfarkú közhülyékkel is lesre futottak, momentán nyomják az eszdészes apák a momentumos fiaikat, de savanya a dolog. Ezt mutatja, hogy már pártoskodik Gödöllő polgármestere is, sőt pártvezér az őrültségig erőszakos Bokros Lajos is. A drogfüggő füttyös Peti ab óvó alkalmatlan. Fájdalom, de nincs megoldás. Ebből a körből. De akad majd egy szép idegen, egy banga bangladesi. Olyant még úgysem ültettek a magyar nép nyakára. Ha ezeken fog múlni, akkor ez lesz egy igazi 21. századi megoldás!

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség