Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. március 28, csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Várják a fiatal pozsonyi egyetemistákat

E-mail Nyomtatás

A Pozsonyi Magyar Szakkollégium felvételt hirdet a 2017/2018-as akadémiai évre, ahová felvételt nyerhetnek azon 25 évnél fiatalabb pozsonyi egyetemi hallgatók, akik 2017 szeptemberében kezdik meg az alapfokú (Bc.) képzés első vagy második évét.

Az intézmény 2016-ban alakult. Küldetése olyan fiatal magyar értelmiség támogatása, melynek tagjai elmélyült szakmai ismeretekre tesznek szert. Olyan, mindenki számára értékes programokat állít össze, melyek során másutt el nem sajátítható készségekkel és ismeretekkel ruházzák fel tagjaikat. A szakkollégisták egy összetartó és segítőkész baráti közösség tagjaivá válnak.

A szakkollégiumi tagság előnyökkel jár, hiszen a bekerültek számára kurzusokat, készségfejlesztő tréningeket, előadásokat, idegen nyelvi képzést és színes programokat biztosítanak – térítésmentesen. Az előadók és kurzusvezetők elismert szakemberek.

A felvételit sikeresen teljesítő tagok a Szakkollégium Kapucinus utca 5. alatt található belvárosi épületében, két-, illetve háromágyas szobákban nyernek elhelyezést, melyekhez saját fürdőszoba, konyhai rész és gyors internet tartozik.

A szakkollégiumi felvételi írásbeli és szóbeli fordulóból áll. Jelentkezni az online kérdőív kitöltésével lehet. A kitöltött kérdőívhez motivációs levelet is csatolni kell. Az írásbeli jelentkezés határideje: június 30.

A szóbeli felvételikre júliusban, a jelentkezőkkel történő időpont-egyeztetést követően kerül sor. Ennek helyszíne a szakkollégium épülete.

 

(felvidek.ma)

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség