Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2017. augusztus 18, péntek, Ilona napja van. Holnap Huba napja lesz.

MEGJELENT A MAGYAR FÓRUM 32. SZÁMA!

E-mail Nyomtatás

A tartalomból:

AZ EGÉSZSÉGES VESZÉLYTUDAT A SZERVEZŐERŐ

IV. ŐSÖK NAPJA BUGACON augusztus 11-13.

Lezsák Sándor: Magyar őseinkre, az évtizedek, évszázadok, évezredek történelmi próbatételeinek névtelen és neves hősire emlékezünk az Ősök Napján. A résztvevők történelmi hazánk minden aranyos szegletében, napfényben és árnyékban, fenyegetettségben, megújuló bizakodással őrzik, védelmezik és gazdagítják életerős hagyományainkat, kultúránkat. Az Ősök Napja a szellemi honvédelem egyik korszerű csúcsteljesítménye. Fontos az emlékezés a régmúltra, a magyar ősökre, az évtizedek, évszázadok, évezredek messzeségében élőkre, a történelmi próbatételek névtelen és neves hőseire.

 

A kép nagyításához kattintson IDE!

Csurka István: DR. UTÓLAG VISSZAEMLÉKEZÉSE

Soros ellensége a tősgyökeres magyar

Csokorba gyűjtve, egymást erősítő szerkesztésben tálalták hetente, mintegy beleprintelve az olvasó agyába a kormány, a kereszténység, a magyarság elleni támadásokat, és így teremtették meg azt a közhangulatot, amely 1994-ben Horn Gyula szociálliberális restaurációjához és végül a Bokros-csomaghoz, azaz minden magyar vagyon kiárusításhoz és a végső eladósodáshoz vezetett.

Gondoljuk meg

Ha igaz, hogy a milliárdos Simicska megvette magának és családjának a Jobbikot, Raskó és családi tulajdonostársa meg a Momentumot, a Gyurcsány–Apró famíliáé a DK, Puch László az MSZP omnipotens pénzeszsákja és Soros áll a piramistetején, birtokában az NGO-kkal vagy egyszerűbben, de hamis módon civil szervezeteknek nevezett véresszájúakkal, akkor itt nem a nép képviseletében megjelenő pártok között dönt a választópolgár, hanem a pénzeszsákok döntenek a nép feje felett.

Rossz emlék

Előfordul ugyan, hogy Bolgár György leírja, bárcsak dögölnénk már meg, ahányan csak vagyunk kormányostul, ám a liberális mainstream szerint ez pont belefér egy publicisztikába. De! Ugyanez a Bolgár-féle alakulat nyomban rosszul lesz, ha azt olvassa ki egy kormányhatározatból, hogy ne csak tanítsa, nevelje is az iskola a gyereket például arra, hogy ezt a hangot neki nem kell eltűrnie, sőt tanulja meg, aki így beszél akár csak egyetlen magyar emberről, az a társadalom legalja.

Csak azt nem tudjuk, hogyan szerezték az első milliárdot

23 millió forintért szervezett fesztivált a Momentum Mozgalom

Raskó György agrárvállalkozó, az Antall-kormány földművelésügyi tárcájának egykori közigazgatási államtitkára szintén támogatja a pártot, amelynek tagja a fia is. Amikor a párt vezetői megkerestek, csak az volt a kérésük, hogy segítsek vidék- és agrárpolitikai területen létrehozni egy vállalható és attraktív programot. Én már korábban támogattam őket a Nolimpia kampányban, mindenféle kérés nélkül – mondta el az agrárvállalkozó.

Horthy Miklós nagy államférfi volt

Az Echo TV Mélymagyar műsorában Prof. Szakály Sándor történészt, a Veritas Történetkutató Intézet főigazgatóját Bayer Zsolt Horthy Miklós értékeléséről kérdezte.

Szakály Sándor: Tudomásul kell venni, hogy a magyar történelembe beletartozik mindaz, ami jó, és mindaz, ami nem. Nekünk a teljes múltunkat kell választani, és elfogadni. Az pedig nem létezhet, hogy aki világnézeti, vallási szempontból megváltozott, azt felmentjük, míg a másikat nem. Ma sajnos odáig jutottunk, hogy vannak, akik azt gondolják, hogy ma hazánkban felépítik a két világháború közti Magyarországot, azt a korszakot, pedig ez nem igaz. Azt kell megvizsgálni, hogy a két világháború közti korszakban, elsősorban a Nagy-Britannia segítségével az államfői tisztségre ajánlott Horthy Miklós mit tett a kifosztott, egyharmadára zsugorított Magyarország érdekében, hogy hazánk a ’30-as években felzárkózott Európa középmezőnyéhez.

Zomborban tiltakoztak a befogadó központok ellen

A nyugat-balkáni integráció kulcsfontosságú Európa jövője és a béke szempontjából

Egyre nagyobb problémát jelent a migránsok jelenléte, annak ellenére, hogy Szerbia csak tranzitország, sokan „állomásoznak” főleg Belgrádban, de Délvidék-szerte is – közölte Deli Andor. A délvidéki néppárti képviselő kiemelte: ha figyelembe vesszük a pénzügyi és az infrastrukturális hiányosságokat, valamint az egyes nyugat-európai országok által kifejtett nyomást, akkor megállapíthatjuk, hogy a körülményekhez képest a szerb kormány nincs könnyű helyzetben.

SILÁNYABB ÉLELMISZEREKET KAPUNK

Kampány indul a gyengébb minőségű árúk ellen

A kettős élelmiszer-minőség kapcsán Zsigó Róbert, az agrártárca államtitkára kiemelte: a silányabb termékek forgalmazása az európai közös piac problémája, amelynek mielőbbi megoldásához széles körű összefogásra van szükség. Hozzátette, hogy a fogyasztók érdekét védi a Brüsszelnek elküldött jogszabályi javaslat is, amely szerint a gyártóknak jelölniük kell, ha termékük a többi országétól eltérő minőségben kerül Magyarországra.

Megoldható a bérrendezés

Önkormányzatok nélkül nincs magyar állam

Korai a kormány intézkedéseit bírálni, 5-6 év után már lehet tudni, hogy ezek a próbálkozások mennyire voltak sikeresek. Tehát hiába kongatják a vészharangot, 2019-ben is lesz önkormányzatiság – szögezte le Schmidt Jenő, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének (TÖOSZ) elnöke, Tab fideszes polgármestere.

Átmeneti a költségvetési hiány megugrása

A kormány célja a gazdaság további fehérítése

Átmenetileg nőtt csupán júniusban az államháztartás hiánya, mivel a kormány a később érkező uniós támogatásokat a költségvetés terhére megelőlegezte a kedvezményezettek érdekében – nyilatkozta a Magyar Fórumnak Banai Péter Benő államháztartásért felelős államtitkár.

A központi zenei erő képviselője

Művészinterjú Medveczky Szabolcs zeneszerzővel, karmesterrel, a Győri Nemzeti Színház korrepetitorával, a Komáromi Kamarazenekar művészeti vezetőjével.

Märle Tamás: Csak takar, vagy véd is a spanyol fal?

Borítékolható, hogy a következő időkben egyre nagyobb figyelem és migrációs nyomás hárul az Ibériai-félszigetre. Ezzel együtt komoly honvédségének és hadiiparának köszönhetően minden adott ahhoz, hogy Spanyolország megvédje magát. Azonban ne felejtsük, hogy Madridnak nemcsak a határait kell megvédenie, hanem, mint a történelem egyik legnagyobb gyarmattartójának (akinek egy kevés gyarmata még ma is van!), kötelessége segítenie a többek között általa tönkretett afrikai országokon is.

Több pénz jut a támogatott gyógyszerek kiváltására

A nagyon drága és az olcsó orvosságokat a gyógyszertárak továbbra is veszteségesen forgalmazzák

Dr. Hankó Zoltánt, a Magyar Gyógyszerészi Kamara elnökét a 2018-as központi költségvetés gyógyszertári vonatkozásairól, az e-receptre való felkészülésről, a Brüsszel által megerősített patika-deliberalizációról kérdeztük. Az MGYK vezetője szerint mindent meg kell tenni a kistelepülési gyógyszertárak hosszú távú fennmaradásáért.

Keresse a Magyar Fórumot augusztus 10-étől az újságárusoknál!

Előfizetési információk: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , hétfőn és pénteken a +36-30-7545-012-es, vagy a +36-1-781-32-36-os telefonszámon. Postacím: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány, Budapest, Postafiók: 1578.

A Heti Magyar Fórum előfizetési díja egy évre: 12.844 Ft, fél évre: 6422 Ft.

A Havi Magyar Fórum előfizetési díja egy évre: 5880 Ft., fél évre: 2940 Ft.

Számlaszám: 11712004-20341426-00000000, A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

Kérjük, a közleményben olvashatóan tüntessék fel a nevet, a címet, irányítószámmal együtt, különben nem tudjuk beazonosítani az előfizetőt.

KÜLFÖLDI olvasóinkhoz!

Szeretnénk szíves figyelmükbe ajánlani a nemzeti szellem, a keresztény erkölcsiség fórumát. A Havi Magyar Fórum előfizetési díja egy évre 200 USD, a Magyar Fórum hetilap előfizetési díja egy évre 200 USD. Az előfizetés forintban és devizában történhet. Mivel számlavezető bankunk USA-dolláros csekket nem vált be, ezért kérjük, főleg tengeren túli előfizetőinket, hogy vagy más valutában, pl. kanadai dollárban, vagy, ami a legjobb, átutalással küldjék a pénzt a megadott számlaszámra.

Számlaszám:

11712004-20341426-00000000

Számlatulajdonos:

A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

Számlavezető:

OTP Bank Zrt.

SWIFT (BIC) kód:

OTP V-HU-HB

IBAN-szám:

HU36117120042034142600000000

 

Kérjük, ne felejtse el megadni – olvashatóan –az előfizetés időtartamát, illetve pontos nevét és címét!

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség