Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 19, péntek, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás


Megjelent a Magyar Fórumban - XX évf. 42. szám

Szombatra Gyurcsány összehívta a "nemzeti csúcs"-ot. Az egész nyugati világban egymást érik a csúcstalálkozók. Ezeken közös, összefogáson alapuló fellépéseket határoznak el. Nagykoalíciók alakulnak a válság menedzselésére. Korábban elméleteket gyártottak, amelyek szerint az egész modern pénzügyi rendszer egyetlen nagy buborék. Tulajdonképpen a világegyetem is egyetlen nagy buborék. A probléma az, hogy mindig szétpukkanás előtt áll, de sohasem pukkan szét.

Jómagam nem hiszek a csúcstalálkozókban, egyáltalán a csúcsokban. Mert vagy csúcs van, vagy buborék. A csúcs mindig hegyes, kiszúrhatja a buborékot. De a buborékot nem szabad kiszúrni. A buborék a létezés, mondják. Már valóban csak buborék létezik.
Gyurcsány tehát a Nemzeti Buborékot hívta össze, mást nem is tehetett. Õ csak arra illetékes, mint Ügyeletes Bugyborék, hogy a Nemzeti Buborékot hívja össze. Sárközy francia elnök az európai buborékot, hol itt, hol ott. Amerika is egyetlen nagy buborék, jelenleg ez a buborék áll a legközelebb a szétpukkanáshoz.
A világ világháború után erőszakkal létrehozott Liberális Buborékja mégis szét fog pukkanni, mert ez a sorsa minden buboréknak.
Ennyit elöljáróban. Nézzük azonban, mi történik valójában.
Angliában államosítják a bankokat. Amerikában is, de ott bugyborékolva: annyi pénzt ömlesztenek beléjük, amennyi nincs is. Tulajdonképpen az egész globális világot, de különösen a nyugati féltekét egyetlen nagy áramlás határozza meg: az állam az adófizetők pénzét átömleszti a bankokba. Sok kis zsebből húz, metsz, vág, lop ki kisebb darabokat és ezt mind áttömi nagy bankárzsebekbe, trezorokba, amelyekben közben már begyűjtötték az aranyat is. A többi mellékes. A sajtó - a bankok sajtója - közben azt írja, hogy válság van, óriási pénzügyi, likviditási válság, amely elemi erővel tört fel a mélyből, magától, a piac törvényei szerint. De ez nem igaz. Zsebmetszési válság van, mindössze. A régi módon már nem tudnak rabolni.
Ezt a válságot megszervezték, időzítették és egy másik, sokkal nagyobb, számukra, a bankárkaszt, az uralkodó elitek, a zsidó világha-talom számára sokkal fenyegetőbb válságot akarnak megelőzni vele. Valójában attól félnek, hogy a buborékot, amely az övék és amíg van, nekik jelent stabilitást, szétveti a tömeg felháborodása. A fogyasztói létezés hatvan-nyolcvan év alatt fenntarthatatlanná bugyborékosodott. Most tömegtől javakat kell elvenni. Pénzt, szabadságot, kényelmet, mindazt, amit bent a buborékban ötven-hatvan év óta bőségesen adtak, illetve ígértek neki. Most ugyanazok uralmának fenntartásához már nem liberalizmusra, hanem diktatúrára van szükség. Tiltani kell. De a tiltást be kell vezetni. Ez a válság tehát tulajdonképpen promóció, a tiltás megkívántatása.
Tiltani azonban úgy nem lehet, hogy mondjuk a vén Alan Greenspan, a Fed elnöke, vagy Soros György, vagy Obama feltűri az inge ujját és odavág egyet a tömegnek. Fel kell rajzolni a táblára a tömeg elé az új világrendet, a kényszert, a szükségszerűséget, hogy miért kell most először irdatlan pénzeket ömleszteni a bankokba, majd mindent államosítani, s végül minden alattvaló számára egy sokkal szűkösebb életet engedélyezni. Meg kell ma-gyarázni a népeknek, hogy miért kell lemondaniok anyagiakról, szabadságjogokról és miért kell, a jövő érdekében - a buborék fennmaradása érdekében - elviselniök, ha a rendőrség veri őket, ha az állam háborút visel a gonosz tengelyét alkotó államokkal. Egyáltalán: nem lehet háborút indítani anélkül, hogy a megtámadandó ne provokáljon bennünket.
A háttérben természetesen az is ott van, hogy a zsidó világhatalom buborékja növekedésben, méretben szeretné utolérni a kínai buborékot. Az ugyanis szigorúan kézben tartott állami buborék, kapitalista töltettel. Ha megmarad Liberális Buboréknak, akkor ez nem fog sikerülni. Ezt már tudja.
Egyre világosabb az is, hogy ez a mostani válság 2001. szeptember ll-én kezdődött. Akkor előbb csak Amerika népét, majd szinte az egész világot sikerült beleprovokálni egy majdnem világméretű háborúba, de a kezdeményezés azóta ellaposodott. Sok anyagot, fegyvert, életet sikerült ugyan az antiterro-rista világháborúban felhasználni, elpazarolni, de a rendszer alapvető gondjait ez a háború nem oldotta meg. Az emberiség váratlanul háborúellenessé vált. George W. Bush és csapata, a háború folytatására felesküdött és megszerveződött csapat pokolian népszerűtlen lett otthon is, a világban is. Az antiterrorista háború, azaz a belőle következő megszorítások, rendcsinálások, rendszabályok, elfojtások és diktatúrák rendszere életlenné, hatástalanná vált. Az emberek megszokták a dolgot. A buborék pókjai nagyobb heccre határozták el magukat. Nem a Word Trade Center két tornyát, hanem egész pénzügyi buborékjukat pukkasztották szét, hogy a nagy buborék, a rendszer megmaradjon.De ez csak az első lépés volt, a könnyebbik része a dolognak.
Bevezetés az új, a buborékdiktatúra korába. Most ezt a kort éljük.
Most a pénzügyi és gazdasági világválság a provokáló fél, ezt tették a terrorizmus helyébe. Ami eddig terrorizmus volt, az most pénzügyi válság. Közben azért marad a terrorizmus is és majd jönnek még csinos kis robbantások is, de az emberi világ előtt egyetlen feladat áll: megoldani a pénzügyi válságot. Aki jó ember, az hisz a felpumpált bankokban. Aki nem törődik a bankok és a betétek sorsával, az rossz ember. Nincs is rá szükség.
 Az emberek átnevelésére, az új szemlélet kialakítására, a megoldás kidolgozására nemzeti buborékot kell összehívni a nemlétező nemzetállamban és európai, amerikai buborékot, NATO buborékot, szakbuborékot. Rövidesen mindenki tanácskozni fog, aki ki tudja ejteni a szót: integráció. A tisztségviselők, a buborékemberek meghányják-vetik, hogyan ehetne kevesebbet az emberiség, s ugyanakkor hogyan tűrhetné el békésebben nagyobb kizsákmányolását. Ez most a főkérdés. Most olyan ember kell, aki tapsol, ha elvontak tőle valamit. Ez kétségkívül IMF-et próbáló feladat.
 Magyarország mindig kísérleti telep volt és most is az. Itt rajzolódnak ki először a szándékok és a jövendő módszerei. Itt írják át először a költségvetést nulla növekedést alapul véve, itt vetkőztetik gatyára a népet legelőször, itt rendszabályozzák meg a lázongókat már a bűn gondolati elkövetésekor, itt áll elő a nemzeti buborék javaslatával elsőként a Bugyborék Ember. A légagyú ember. Akiben minden kavarog, de semmi sohasem rendeződik. A Bugyborék Ember saját érdemének tudja, hogy az állam 13 millió forintig szavatolja a betéteket, és egyúttal két kicsiny gyermek éhenhalásáig garantálja a gyermekszegénységet.
 Állapítsuk meg, hogy a buborékvezérkar jelenleg győzelemre áll. Azt már el tudta fogadtatni a tömegekkel, hogy az államnak, amely szintén az övé, sok-sok pénzzel kell segítségére sietnie a bankoknak és, hogy - sajnos - erre az adófizetők pénze a legalkalmasabb. Meg kell előzni a buborék szétpattanását, mert ha ez bekövetkezik, végünk. A tömeg ezt egyelőre lenyelte, elfogadta, most a további életszűkítés művelete következik. Már ki van mondva, hogy a gazdasági receszszió elkerülhetetlen. A tömeg csupán azt nem tudja, hogy a buboréktulajdonosok mennyit és hogyan keresnek ezen a gazdasági recesszión, illetve, hogy a nagy munkanélküliség, a nagy leállás milyen szabadságszűkítésekkel, az elégedetlenek, a rasszisták, a terroristagyanús elemek milyen letörésével kell, hogy járjon. Meg kell értetni a tömegekkel, hogy a fennmaradásához diktatúra kell. Szájon kell törülni az emberiséget, hogy fennmaradjon. És Alan Greenspan vagy a Rothschild valamelyik megbízottja és Magyarországon az In-Kal Security vagy a tüntetések elfojtásra idehozott és ezután még nagyobb egységekben idehozandó izraeli kommandó - korszerűen, persze - szájon fogja törülni. Vagy hasbalövi.
Nem tudom, az internálótáborok megnyitása mikorra van tervezve. Fogalmam sincs róla, de a Gyurcsány által összehívott Nemzeti Buboréknak efelől kell döntenie.
Helytállást várok tőlük.
Sólyom László bejelentette, hogy nem megy el a Nemzeti Buborékra. Tiszteletünk. 
Csurka István

 

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség