Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 24, szerda, György napja van. Holnap Márk napja lesz.

Szkíta hadurak sábeszdeklivel

E-mail Nyomtatás

Szegedi Csanád Dániel Péter mellett ül a zsinagógában és héberül tanul. Ezt Dániel Péter, a Horthy szobrot meggyalázó sérült tudatja a világgal a Facebookon keresztül.

Közben Latinca Sándor szellemi leszármazottai, Kun Béla zsidóterrorjának emlékét felélesztve földet foglalnak. A földfoglalást a Jobbik támogatja és a Népszabadság, jelesül Rab László tudatja a világgal. A kép lassan tisztul.

A földfoglalás Kajászón történt. Függetlenül attól, hogy az állami földet ki kapta, hogy valóban igazságtalan volt-e az elosztás vagy sem, a földfoglalás, az önkényes parcellázás a terület beszántás, hogy az nekünk jár bizony a Tanácsköztársaság erkölcsi alapállására emlékeztet. Márpedig a Tanácsköztársaság volt az alapja Rákosi rendszerének. Ha a moszkovita elvtársak nem érkeznek a Vörös Hadsereg utóvédjével Budapestre, akkor az ’50-es évek nem torkollanak a magyar középosztály tudatos kiirtásába, elproliasításába 1919-ben néhány zsidó származású, agresszív senkiházi kitalálta, hogy mától ők a törvény. Akasztottak és főbelövettek, lesöpörték a padlásokat és földet osztottak. A gyakorlati hatalmat az alábbiak gyakorolták: Kun Béla, Szamuelly Tibor, Vágó Béla, Lukács György, Pogány József, Szántó Béla, Vántus Károly, Bokányi Dezső, Landler Jenő és Alpári Gyula. Közülük Vántus és Bokányi nem volt zsidó származású. Az említett Latinca (Latinka) Sándor sem. Ő Nyisztor György utasítására kezdett földfoglalásba. Első nekifutásra 40 ezer hektárt foglalt le. Latincát a vörösterror után Prónay különítménye kivégezte, ő is egyike volt a 626 kivégzettnek, akit a fehérterror áldozatainak szokás mondani.

 Mára az a különös helyzet állt elő, hogy az agresszív szidó származású borderline jellemek a Jobbikban és a Jobbik körül tömörülnek. Szegedi Csanádot, a néhai Rózsa Flores Eduárdot, Vona Gábort vagy Morvai Krisztinát nemcsak a származás, de a habitus is összeköti. Ugyanaz a habitus, ami Kun Bélának vagy Szamuellynek lehetővé tette, hogy kivégeztessen embereket. Ők vindikálják a jogot, hogy megmondják a magyaroknak, hogy mit és hogyan kell csinálni. Megmondják a magyaroknak, hogy őket kell szolgálni, mert ők a tudás letéteményesei. Vona Gábor legutóbbi kampánybeszédében például kezeket akart eltörni. Akik a kezüket rá akarják tenni a magyar földre, azoknak a kezét ő, vagy esetleg ők eltörik. Milyen alapon? Kinek a felhatalmazásával? Kinek a nevében? Azt senki sem tudja. Az utca közepére vizelő gárdista megérkezik és Vona vagy Morvai utasításának megfelelően kezeket tör el.

Kajászón a földfoglalóknak valószínűleg fogalmuk sincs, milyen zsoldba álltak. Mint ahogy a ’19-es vörösterror kiszolgálói sem tudták, hogy tulajdonképpen egy faji alapon szervezett hatalomnak dolgoznak. Hogy tulajdonképpen a maszkilok, a zsidóságon belül is lesüllyedő réteg, a hagyományos zsidó közösség felbomlásával állástalanná vált házitanítók és leszármazottaik által kitalált puccs, ha úgy tetszik hatalomváltás kiszolgálói. A XIX. század végére házitanítóskodásból már nem, újságírásból azonban még esetleg meg lehetett élni. A Tanácsköztársaság vezetői, a nagy földfoglalók többnyire zsidó származású újságírók voltak.

Majd egy évszázaddal később Sóstófalváról érkezik egy zsidógyerek és barátaival módszeres aknamunkába kezd az egyetlen nemzeti radikális párt, a MIÉP ellen. Az aknamunka sikeres. Ennek elsődleges oka a megfelelő titkosszolgálati háttér, másodlagos oka, hogy a pártban talál cinkostársakat méghozzá szép számmal. Novák Előd és Szabó Gábor Szegedi Csanáddal vállvetve, közös üzleti vállalkozásokat fenntartva bomlasztanak. Majd egy újabb zsidó származású szereplő, Morvai Krisztina megjelenésével a figyelem középpontjába kerülnek.

A társasághoz csatlakozik Vona Gábor.

Az általuk gründolt pártba sok tisztességes embert is elcsábítottak. A hiszékenység, a mindig más, új felé fordulás, az állandósult elégedetlenség, a szalmaláng termé-

szet gyengítette nemzeti oldalon ezek a gazemberek hatalmas dúlást vittek véghez.

Szegedi Csanád lebukott. Kiderült zsidó származása, de az igazi lelepleződés nem is ez, hanem hogy a nyilvánvaló tény bizonyítása után azonnal oldalt váltott. Most Izraelbarát, zsinagógában héberül tanuló zsidó.

A Jobbik frakcióból kilépő Lenhardt Balázstól tudható, hogy Szegedi továbbra is kiváló kapcsolatot tart fenn Vonáékkal, Vona kérte, hogy Szegedi Európai Parlamenti munkáját segítse a Jobbik (Legutóbb Szegedi Izrael érdekében a Palesztinok ellen szólalt fel a parlamentben), sőt Szabó Gábor pártigazgató továbbra is Szegedi üzlettársa a Szkíta Hadúr Kft.-ben. Az egyik szkíta hadúr kapedlivel a fején bólogat a zsinagógában, a másik szkíta hadúr rakamazi turulos hűtőmágnest árul, a harmadik kezeket törne el, a szkíta hadúrhölgy pedig piros-fehér-zöld kosztümben nemzeti ellenállást selypít.

A Jesivák meg üresek.

 

Csorja Gergely

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség