Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 25, csütörtök, Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.

A DK meg a Jobbik, mint két tojás, olyan egyformák

E-mail Nyomtatás

A „túlzásba vitt italozás” okozhatta Gyurcsány Ferenc volt kormányfő, a Demokratikus Koalíció elnökének múlt heti balesetét, ami miatt fekvőgipszben van – írta a Ripost szocialista forrásokra hivatkozva. Gréczy Zsolt, a DK szóvivője szerint nem igaz, hogy Gyurcsány részeg volt.

Ó, beh kár! Gyuri Feri egyetlen szimpatikus tulajdonságát is letagadja a Gréczy, akiről viszont sokan mondják, hogy tényleg komolyan szív. Mindig csalódik az ember. Első hallásra oly emberinek tűnt. Hát nem? Betép egy kicsit vagy nagyon, elperecel a lépcsőn, fekvő gipsz s a többi. A piát másnapra kialussza. Lehet kicsit sajnálni, és azt hinni róla, emberből van. De nem! Még ez sem? Marad a büdös lábú hazudozás. Megint belegabalyodott, általában a saját állításaiba szokott, most a lábaiba. Kificamodott a bokája, és fekvőgipszet hazudnak. Aki hazudik reggel, délben meg este, azt előbb utolérik, mint a sánta kutyát.

Így járt Volner János is, aki még feljelentést is tett, feleslegesen. Egy nőügyből kár titkosszolgálati drámát hazudni. Volner, jó jobbikos szokás szerint, tagadott körömszakadtáig. Nem kellett volna. A Lokál pálcát tört Volner János jobbikos nacsalnyik feje felett. Azt írja, jogosan leplezte le a választóit becsapó, szeretőt tartó politikust. Ezt sem kellett volna. Mit viharkodnak a biliben? Amúgy ha Volnernek lenne egy csepp humorérzéke (persze akkor nem lenne jobbikos), csak annyit kellett volna kérdeznie: Miért, talán férfit vittem volna a csalitosba?

 

CZ.

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség