Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. március 28, csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Hogy is volt?

E-mail Nyomtatás

Krisztina a vérliberális, ámde profi politikai anyu ölébe vette egyenként a fiacskáit, majd letette, nézegette forgatgatta őket, mi legyen velük: Csanáddal, a szép nagydarab gyerekkel, és Gabival, a kis csenevésszel? Addig forgatgatta, míg megállapította: letagadhatatlanul mindkettő magafajta, mégis más. Lehet más? Vagy van jobb? Ez az, csapott a homlokára a leleményes politikai anyu, legyen jobb sőt jobbik!

Így szerveződtek szépen a politikai világra a jobbikosok? De ki lehet apu? Az igazi. És vajon tolvajvérüket tőle örökölték? Avagy ez is anyai örökség? Mert a tolvajvér az megvan bennük kétségtelenül, hiszen semmi sem a sajátjuk, minden ötletet, mely a valódi népi nemzeti gondolatra, megoldáskeresésre hasonlít, lopták valahonnan valakitől. Legtöbbet a MIÉP-től. Érdemes-e az apasági vizsgálattal bíbelődnünk, vagy elégedjünk meg a futtatókkal? Elég, ha tudjuk, hogy mely szolgálatok, szervezetek, szerkesztőségek, szponzorok tekintik édes gyermeküknek az eszmetolvajokat?

Legalábbis elég kellett volna legyen, s akkor most nem lenne ilyen mély az általuk sikeresen megtévesztett, bennük valóban bízó választók csalódása. Persze elismerjük, a tikkasztó Gyurcsány–Bajnai-éra által válságba taszított ország társadalmának reakciója a krízisre kiszámítható volt. Már csak arra kellett különös gondot fordítsanak a Jobbikot toló ilyen-olyan szolgálatok, hogy újra ne épüljön, meg ne erősödjön a Csurka István szellemi erejéből táplálkozó MIÉP. Ennek érdekében közbeszéddé tették, hogy a párt helye kiüresedett, fiatalok foglalták el. A Jobbik sztorijában az a legaljasabb, hogy kimódoltan és kontraproduktívan zsidózó, ám bő vérrel cigányozó tipikus náci megnyilatkozásaikat, mint egy nemzeti radikális párt alapvetését tálalták a neoliberális sajtó segítségével. Az első figyelmeztető jel a 2010 előtti felfuttatásuk idején már nyíltan mutatkozott, akkor, amikor a részben rászedett gárdistákat még avatgatták, vonultatták és legtöbbet az eszdéeszes tévékben szerepeltették, és akkor, amikor a jobbik politikai anyuja lebutított populizmussal kevert magunkfajtázásával minden médiumban, szinte napi rendszerességgel legyőzhette a vele szemben színre lépő neoliberális aktort.

De megmondta nekik! Terjedt a hír szájrul szájra, s a szabad madarak alteregója, a Jobbik így szállt ágrul ágra, egyre magasabbra. A mesebeli kezdetek ellenére vagy éppen azért mondhatjuk: a jobbik felfuttatása politikai mesterterve az időlegesen visszavonuló neoliberális mainstreamnek. És akkor nem túloztunk. Céljuk időlegesen megfeneklett, a 2010-es 2/3-os Fidesz-győzelmet megakadályozni nem tudták, pedig mindent ennek rendeltek alá. Eltervezték, hogy beül a Fidesz nyakába a Jobbik, pont úgy, ahogy az emeszpé nyakába annak idején az eszdéesz, s ezzel minden változtatási szándékot megcsáklyázhatnak. A Jobbik TGM-ék nácit játszó gyerekeiből állt össze, és tetteiben is tisztára az SZDSZ.

A Jobbik elnöke, Vona szavakban „a minden magyar egy országban éljen” kezdetű fő céljairól, meg a szavazati jog megadásáról hazudozik a gyergyószentmiklósi EMI táborban, közben Budapesten az Országgyűlésben nem szavazza meg a kettős állampolgárságról szóló törvényt. Egy általa történelminek nevezett szavazásra elfelejt elmenni! Azt mondja rosszul tájékozódott. Közben a Jobbik-veszélyről finoman fuvolázó médiumok (csak éppen annyira paskolgatják, hogy népszerűsítsék) erről a gaztettről hallgatnak. Pedig a valós veszély a Jobbik alkalmatlansága, akár a felelős politizálásra, akár az alacsonyabb közigazgatási szinten való ügyviteli képtelenségre gondolunk. Éppen emiatt oly kedves gyermekei ők a neoliberálisoknak.

Idézzük fel a jobbikos alapembert, Szegedi Csanádot, a durván általánosító, feszültséget szító, árokásó, olcsó népszerűséget hajhászó zsidó arcot, Vona Gábor tejtestvérét, bajtársát, a párt öklét. Azt a szemenszedett hazugságcunamit, amit ezek ketten előadtak! Szegedi Csanád arról, miként történt, amikor megtudta, hogy zsidók a felmenői, valamint Vona Gábor és a vezetőség meglepődését ugyanerről. Miközben Szegedit már hosszú ideje zsarolták pénzügyileg, cserébe származásának elhallgatásáért a talpasok előtt! Ilyen emberekkel, akár az egyikkel, akár a másikkal egyáltalán egy levegőt szívni! Szegedinek és „bajtársának”, Vonának nem azért kellene kiiratkozniuk a közéletből, mert zsidók vagy nem zsidók, hanem azért, mert hajlandóak voltak megtagadni a fajtájukat és a cinkosaiknak ezért még fizettek is! Ez a párt, ennek vezetői erkölcsileg vállalhatatlanok! Mi közük lenne a keresztény nemzeti táborhoz?

A Jobbik alkalmatlan a nemzet problémáinak megoldására.

A gyurcsányista, baloldali, jobbikos összefogásról egyre több a bizonyíték. Vigyázat, a tetőn (a nemzetellenesek) dolgoznak!

 

czyla

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség