Szexuálisajzószer-bizniszben a jobbikos feleségek?

E-mail Nyomtatás

Biharban ért bennünket a hír: az a kérdés Pesten, Vona Gábor felesége milyen szexuális ajzószereket nem próbált? És mennyire fontos a nagy pénisz a jobbikos politikus volt titkárságvezetőjének? Csak nem arról van szó, hogy az Államkincstár, meg a párttámogatási rendszer jóvoltából a proletárfeleségek bukszája tele van lóvéval, mivel melózniuk nem kell, unatkoznak? Így eshetett, hogy a szexuális ajzószerek piacára dobták be saját magukat? Vagy ami valószínűbb, a nagyon nagy üzletből jövő pénzen elkezdtek marakodni. S ahogy az lenni szokott, a vesztes vagy akit éppen átvertek az elosztón, de mindenképpen belülről dobta fel őket valaki a sajtónak.

Kíváncsiak lennénk, hogy akik az MSZP-ből kihulló, régi rendőrségi és titkosszolgálati körökből feltöltött Jobbikot meglehetős erőként begyúrták az Országgyűlésbe, gondoltak-e arra, hova képes önszántából lesüllyedni favorizált pártjuk. Céljuk annyiban teljesült, hogy lett szélsőséges pártja a magyar Országgyűlésnek, de csak olyan fogatlan proletár pártra futotta. Olyan KGBélásra.

A pesti liberális sajtó, mióta megszerette a Jobbikot, a párt várható vidéki térnyerését jósolja, míg a helybeni és környékbeli jobbikosok némelyikének neve hallatán csak legyintenek a bihari kiskocsmában, száz történetük van mondják, annyi minden megesett már náluk, amit meg se írtak az újságok: egy még mindig bíróságon lévő ügyet emlegetnek, amikor a Hajdú-bihari szervezet egyik üdvöskéjét és jobbikos szeretőjét lefülelte az öregecskedő vadházastárs, és úgy összeverte őket, hogy kórház lett a vége. „Ösmerem jól, kemény, tökös ember az, az apja is avvót. Átallában az asszonyok az öregebbek, amikor összekerülnek. Azok meg azt se tudják szopják vagy inkább szoptassák a gyereköt, az meg bekerűvén a fővárosi jóba, ekurvul” – magyarázta Elemér a bulvárhírt, mely a Jobbik négygyerekes parlamenti képviselőjének félrelépéséről szól egy kiskorú lánnyal.

„Ha meg, teszem azt, úgy van, ahogy ebben áll – lapozza az elé tett újságot –, az a Btk.-ba ütközik. Kiskorúval ez három év” – lep meg bennünket.

– Talán jogász, honnan tudja? – érdeklődünk.

„Affene. Az állt az ítéletben, hogy csempészeten fogtak, amihez semmi közöm, motalkóztam, azér’ nem kicsikét ültem, de mán régen vót. Ott kiképződik az ember.”

A Jobbik etikai bizottságából kiszivárgó, dokumentumokkal alátámasztott házasságtörések nem rendítik meg a sokat látott embereket. A migráció annál inkább. „Öreg ember vagyok én, de elmegyek nemmel szavazni – mondja Elemér –, mer nekem ne mondják, hogy jobb lesz attól itt, ha elárasztanak bennünket a vadakkal.”

***

Kulcsár

Hiába próbálták, nem lehetett eltussolni a botrányt, mert maguk az esetről tudomást szerző felháborodott párttagok kezdeményeztek etikai eljárást a parlamenti képviselő ellen.

Az etikai eljárás során bebizonyosodott, hogy a politikus, a „példás családapa” valóban egy, a Jobbik ifjúsági tagozatában aktív 18 éven aluli leány oldalán találta meg, igaz csak ideiglenesen a boldogságot. A Ripost szerint a nyilvánvaló bizonyítékok ellenére a pártvezetés egyelőre úgy döntött, hogy ezt az ügyet megpróbálja a szőnyeg alá söpörni. Egyébként 2015 novemberében a nemzetiszocialista rendszer bűnei nyilvános tagadásának gyanúja miatt a jobbikos Kulcsár Gergely parlamenti képviselő ellen tavasszal indított nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség bűncselekemény hiányában megszüntette.

Vona

Vona Gábor, a Jobbik elnöke keveredett először magánéleti botrányba, amikor kiderült, hogy a szeretőjét nyilvánosan, a párt rendezvényein felvállalva, hosszú időn át csalta feleségét, lényegében az egész párt szeme láttára. „Ez az én felelősségem, amit vállalok. Ember vagyok, megbuktam” – magyarázta Vona és maradt.

Volner

Volner János nős, két gyereke van. Miért áll meg pisilni a fák között egy nő társaságában? Utána egy cigit is elszívtak. Kiderült, hogy a nő és Volner felesége korábban munkatársak voltak.

 

Cz.

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség