Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 24, szerda, György napja van. Holnap Márk napja lesz.

A hataloméhes proletárt a bolsevizmus kiválasztottá gyűlöletre jogosulttá tette

E-mail Nyomtatás

Mert e pillanatban semmi sem előbbre való, mint Orbánt kirobbantani a székéből

Kőszeg Ferenc, az SZDSZ-es számunkra egyáltalán nem meglepő írásában az Orbán-kormány leváltása érdekében azt javasolja: a Jobbikra kell szavazni. Nem ő az első SZDSZ-es, aki úgy gondolja, már nyíltan bevállalható a Jobbik. Haraszti Miklós még technikai koalíció kötési szándékról hamukázott a Jobbikkal. Amikor emblematikus személyeknek számító jobboldaliak ott feszítettek a Jobbik rendezvényén a Fehérvári úti Művelődési Házban, Csurka István már leleplezte a szándékot. Sokan túlzásnak tartották. Íme hát bekövetkezett. Ez is. Egy gyékényen címen jelent meg az írás, 2009-ben: Igencsak az egész európai párttörténetben példátlan, hogy két párt, egy ballibe rális kormánypárt és a szélsőjobbosnak mondott ellenzéki egy plakáton hirdesse magát a választóknak. Most ezt is megértük. Az elöregedett zsidó emberjogi párt, az SZDSZ, egy plakátgyékényen kínálja magát Balóné Morvai Krisztina magyar gárdás, bakancsos pártjával. Azt kérik a palimadártól, a magyar választótól, hogy kettejük között válasszon, csak azt nem mondják meg, hogy akármelyiküket választja, őket választja.

*

Nem tudok B verziót mondani.

Az a csapat, akire rábíztátok ennek az oldalnak a vezetését, az a csapat képes nagyjából erre a teljesítményre.

Aki a Magyar Szocialista Párt környékén befolyásos véleményformáló makrogazdasági ügyekben Kornaitól Bokrosig, Békésitől Surányiig, Vértestől a jó ég tudja kicsodáig, azokkal végigbeszéltük, végigszenvedtük, végigüvöltöztük. És azt is meg kell mondjam nektek, hogy nagyon sok nagy ötlettel találkozunk. Hű, a hétszázát neki. És kiderül, hogy még a legnagyobbak is, a legtöbbre tartottak is százmilliárdos nagyságrendű tévedésekben vannak. Vessünk ki ingatlanadót mindenkire. Oda jön hozzám Magyarország talán legbefolyásosabb üzletembere, Demján Sándor. Hatalmas nagy hanggal, hogy: Ferikém olvasom a Sárközi-tanulmányban, hogyha minden háttérintézményt bezárunk, akkor 700-800 milliárd forintot fogunk megtakarítani. Mondom: Sanyikám, normális vagy te? Hát legalább te tudhatnál számolni, áldjon meg a jó Isten. Odajön Surányi Gyuri barátunk, hogy őneki megvan, hogy hogyan kell átalakítani a minimálbér adómentességét, majd elküldi a papírját és kiderül, hogy minden nagyon jó, általában sok jó ötlet van egész addig, amíg nem kell számolni. Mikor számolni kell, akkor elfogy a tudomány. (…) Húzzatok már a p…ba ezzel!

Ezek Gyurcsány szavai. Nem olyan régen mondta el Őszödön, hogy ne emlékezhetnének rá. Mi változott azóta? Felnőtt szőrös fülű tolvaj volt már akkor is. Friss, mai hír, hogy a minden önérzet nélküli bagázs megállapodik Gyurcsánnyal, összefognak és a Mossuk le a gyalázatot! elnevezésű tüntetést szervezik együtt. Az az MSZP, melyet minden elemző szerint Gyurcsány fojtott meg és hasította ki a hullájából a DK-t. A kisebb hulladékpártok Bokros Lajossal terhelten természetesen beállnak ebbe az alja koalícióba. Ez a proletárösztön, amelyre Lenin birodalma alapult.

*

A hataloméhes proletárt a bolsevizmus nemcsak kiválasztottá, de bosszúra és ölésre is felhatalmazottá tette. Jelenleg a Klubrádióban hangolnak, ahol a forradalom 60 évfordulójának emlékévében azt kell hallanunk, hogy a Welt által használt „felkelés” szót „ellenforradalomra” hamisította a Klubrádióban futó lapszemléjében a szemlét készítő Szelestey Lajos. Ez tendenciózus, ugyanis Bolgár György, már szeptember 10-én, az adó Hetes Stúdió műsorában „ellenforradalomnak” nevezte a magyar forradalmat, illetve szabadságharcot. Osztjuk Lovas Istvánnak azt a megállapítását „ha ilyen brutális hamisításra kerülne sor a magyar történelem valamilyen sorsdöntő eseménye kapcsán a jobboldal részéről, a balliberális sajtó azt címoldalán hozná, erről szólna hetekig a média és a politika.”

 

czyla

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség