Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 20, szombat, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Itthon



Tízmilliárd forinttal támogatja a szabadidősportot a kormány

E-mail Nyomtatás PDF

Tízmilliárd forintos támogatást nyújt a kormány a szabadidősport ösztönzésére 37 szervezet számára a következő három évben az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) keretében - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) sportért felelős államtitkára.

Bővebben...
 

30 milliárdot költenek a nyugdíjasok Erzsébet-utalványára

E-mail Nyomtatás PDF

Harmincmilliárd forintot költenek a nyugdíjasoknak szánt 10 ezer forint értékű étkezési Erzsébet-utalványokra, ez tartalmazza a 2,7 millió érintett utalványának összegét, valamint az eljuttatás és a gyártás költségét - mondta el az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.

Bővebben...
 

Egymilliárd forint plusztámogatást kapnak még az idén a betegszállító szervezetek

E-mail Nyomtatás PDF

Kormánydöntés értelében kéthavi pluszfinanszírozást kapnak még az idén a betegszállítással foglalkozó szervezetek, ez körülbelül egymilliárd forintnak felel meg - jelentette be az egészségügyért felelős államtitkár. Ónodi-Szűcs Zoltán hozzátette, a 2010-es 5,7 milliárd forintról jövőre 6,8 milliárd forintra fog emelkedni a betegszállításra fordítható keret, ami 17,6 százalékos emelkedést jelent.

Bővebben...
 

A mezőgazdaságban kihasználatlan lehetőségek rejlenek

E-mail Nyomtatás PDF

A magyar mezőgazdaságban hatalmas kihasználatlan potenciál rejlik - jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára Fábiánsebestyénen. Az agrárium szerepe a nemzetgazdaságban jelentősen növelhető a jelenlegi 20-25 százalékos arányról a következő években - mondta Magyar Levente a Kinizsi 2000 Mezőgazdasági Zrt. partnertalálkozója előtt tartott sajtótájékoztatóján.

Bővebben...
 

Az egyik legfontosabb honvédelmi feladat a toborzás

E-mail Nyomtatás PDF

A jövő évre is a toborzást nevezte az egyik legfontosabb honvédelmi feladatnak a szaktárca vezetője Budapesten újságírók előtt. Március elsejével elindult a www.iranyasereg.hu a honvédség toborzó, karrieroldala. A feladat irányítására létrehozták a Magyar Honvédség Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokságot, felálltak a kiképzőszázadok. Országszerte intenzíven elindult a toborzás.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség