Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 25, csütörtök, Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.

Itthon

Betiltotta a rendőrség Egerben a keddre tervezett demonstrációt

E-mail Nyomtatás
Betiltott az egri rendőrkapitány egy keddre tervezett demonstrációt. A Heves megyei önkormányzat rendkívüli közgyűlésével egy időben tervezett tüntetés az indoklás szerint "súlyosan veszélyezteti a népképviseleti szervek zavartalan működését", a rendőrség ezért nem engedélyezi - közölte a Független Hírügynökséggel Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője hétfőn.A demonstrációt az egri Forradalmi Emlékbizottság elnöke, Szíki Károly írásban jelentette be. Eszerint kedden reggel 7 órától délután 2-ig 150-200 ember tüntetett volna a megyeháza előtt.
Bővebben...
 

Havazással köszöntött be a húsvét hétfő

E-mail Nyomtatás
Havazással köszöntött be a húsvét hétfő elsősorban az országi északi és észak-nyugati területein. A hegyekben volt, ahol 20 centi is hullott. A meteorológusok szerint azonban nem marad meg sokáig, mert egyre enyhébb az idő, hétvégén már 19 fok is lehet.Havazott éjszaka az országi északi, észak-nyugati és néhol a délnyugati területein is, a hóréteg általában mindössze 1-2 centiméteres.
Bővebben...
 

Húsvéti közlekedési akció a fővárosban

E-mail Nyomtatás
Húsvéti közlekedési akciót tartanak a fővárosi rendőrök a húsvéti hétvégén, hétfőig. Az ellenőrzés célja az ittas vezetők és a gyorshajtók kiszűrése, a balesetek megelőzése és az agresszív, illetve más közlekedőket irritáló szabálysértők kiemelése a forgalomból.
Bővebben...
 

Menesztenék Sas Józsefet

E-mail Nyomtatás
Menesztenék a Mikroszkóp Színpad éléről Sas Józsefet a főváros fideszes politikusai - írja a Napi Ász. A színházigazgató menesztése Sas József adócsalási botránya miatt került szóba. Az ellenzéki képviselők a színház támogatását is megvonnák és a színházzal kötött közszolgálati szerződést sem hosszabbítanák meg.
Bővebben...
 

SZDSZ-tisztújítás - már rendőrségi ügy

E-mail Nyomtatás
Okirat hamisítás gyanúja miatt bejelentést tett a rendőrségen az SZDSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke. Jüttner Csaba azt kéri a rendőrségtől, hogy vizsgálja ki a párt tavalyi tisztújításán történt szabálytalanságok egyikét.Az SZDSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke szombati közleményében arról tájékoztatta a Független Hírügynökséget, hogy az egyik gulácsi küldött, Vass Albert valójában nem vett részt a párt tavaly márciusi tisztújító küldöttgyűlésen. Emiatt az ügyben belső vizsgálat is indult.
Bővebben...
 

Húsvéti havazás a Dunántúlon

E-mail Nyomtatás
Szombat reggel óta havazik az ország nyugati, dél-nyugati részén. A Bakonyban már 15 centiméteres hó esett. Elakadt járművekről vagy komolyabb balesetről eddig nem érkezett hír.Reggel óta havazik Veszprém megyében; van ahol már 10-15 centiméternyi hó esett. A közútkezelő gépei is munkába álltak. A Bakonyban kilenc sószóró dolgozik folyamatosan. Egyelőre a főutakat sózzák, illetve tolják le a havat, a mellékutcákba csak később jutnak el a gépek.
Bővebben...
 

A Víz Világnapja az Állatkertben

E-mail Nyomtatás
Vizes játékokkal, tojásfestéssel, mesejátékkal, koncerttel és tudáspróbával várja az érdeklődőket a 140. születésnapját ünneplő Fővárosi Vízművek a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A Víz Világnapja alkalmából a 14 éven aluli gyermekek szombaton ingyen mehetnek be.
Bővebben...
   

Gyurcsány elindult a schröderi úton?

E-mail Nyomtatás
Nem elképzelhetetlen, hogy Gyurcsány Ferenc júniusban lemond a miniszterelnöki posztjáról, majd elfoglalja a Déli Áramlat gázvezetéket is felügyelő társaság vezetői székét - értesült kormányhoz közeli körökből a Magyar Nemzet. A lap úgy tudja, hogy a miniszterelnök állásváltoztatási terveiről már a Déli Áramlat gázvezetékről szóló kormányközi megállapodás megkötése előtt is szivárogtak ki részletek, és ezek alapján a Magyar Nemzet forrásai úgy vélik: a vezetői poszt beígérése miatt került olyan gyorsan aláírás a Magyarország és Oroszország között létrejött szerződésre. Ha a hír igaz, a kormányfő nagyjából követi Gerhard Schröder példáját, aki előbb német kancellárként megállapodott a Gazprommal a Németországot és Oroszországot Lengyelország megkerülésével összekötő Északi Áramlat gázvezeték megépítéséről, majd a politikai karrierje lezárultával a vezetéket felügyelő vegyesvállalat felügyelőbizottságának elnökévé avanzsált.
 

Pártalapon szedhetik szét a BKV Zrt.-t

E-mail Nyomtatás
Ha rövid időn belül nem sikerül megoldást találni a BKV Zrt. csaknem 100 milliárd forintos adósságának és 8 milliárdos működési hiányának kezelésére, akkor "pártalapon" oszthatja fel a közlekedési társaságot a fővárost vezető koalíció - írja a Magyar Nemzet.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség