Itthon



Kedden lebontják a kordont a Kossuth tér körül

E-mail Nyomtatás PDF
Kedden este lebontja a rendőrség a kordont a Kossuth tér körül. Ezt az országos rendőrfőkapitány jelentette be kedd délelőtti tájékoztatóján. Bencze József azt mondta, hogy a Kossuth tér körüli kordont lebontják és csak akkor helyezik vissza, ha szükséges. A teret ettől függetlenül továbbra is őrzik a rendőrök és különböző technikai eszközökkel is megfigyelik a területet.A Független Hírügynökség úgy tudja, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kezdeményezte Draskovics Tibor igazságügyi és rendvédelmi miniszternél a kordon helyzetének felülvizsgálatát.
Bővebben...
 

MÁRCIUS 15.: félmillió minden zavargóért, eljárás Budaházy ellen

E-mail Nyomtatás PDF
Félmillió forintot ajánlott fel Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány minden március 15-i rendzavaró kézre kerítéséért.
Bővebben...
 

Magyar, szerb és román önkénteseket képez a Katasztrófavédelem

E-mail Nyomtatás PDF
Árvíz elleni védekezésre, mentési, lakosságvédelmi feladatokra képez ki keddtől magyar, szerb és román önkénteseket az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A tantermi és módszertani foglalkozásokat a 210 önkéntesnek a katasztrófavédelem Csongrád megyei Kishomok Kiképző- és Raktárbázisán tartják keddtől április 8-ig.Az OKF tájékoztatása szerint a tanfolyam április 21-e és 24-e között Szerbiában Titel település mellett, egy feltételezett árvízi veszélyhelyzet-kezelési gyakorlattal és vizsgával zárul.
Bővebben...
 

Öt sebész ment el a pécsi klinikáról a jobb fizetésért

E-mail Nyomtatás PDF
A baleseti sebészek fele távozott, vagy távozik napokon belül a pécsi klinikáról. Távozásuk indokaként az alacsony béreket említik.
Bővebben...
 

Pontyokat telepítenek a Balatonba

E-mail Nyomtatás PDF
50 tonna pontyot telepítenek a Balatonba a horgászturisztikai szezon kezdete előtt, még a héten - írja a Veszprémi Napló.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség