ItthonA kormány húszezres tartalékos állományt tervez 2026-ra

E-mail Nyomtatás PDF

„Fontos a haza védelmének ügye. Tudjuk azt, hogy a hazánk semmivel sem pótolható, Magyarország csak egy van, minden bajtól meg kell védeni és a Magyar Honvédség katonái erre esküdtek fel, ezért vállalják nap, mint nap a szolgálatukat” - fogalmazott dr. Simicskó István Nyíregyházán, szeptember 28-án, csütörtökön.

Bővebben...
 

A Financial Times Magyarországot bíráló cikkeiben nyilvánvaló tényekről feledkezik meg

E-mail Nyomtatás PDF

A Financial Times Magyarországot lejáratni próbáló cikkeinek sorozatában úgy fogalmaz meg kritikus véleményt, hogy nyilvánvaló tényekről feledkezik meg - írta Kovács Zoltán kormányszóvivő a brit üzleti napilapban megjelent olvasói levelében. Kovács Zoltán emlékeztetett arra, hogy az újság legutóbbi cikke a kohéziós alapok felfüggesztését javasolta Brüsszelnek, azzal az indokkal, hogy Magyarország megsérti a jogállamiság elvét és szembetűnően elveti az Európai Unió szabályait és értékeit.

Bővebben...
 

Az uniót nem érdeklik a biztonsági kockázatok

E-mail Nyomtatás PDF

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az Európai Unió bürokratikus apparátusát és a bevándorlásban érdekelt országokat nem érdeklik a migráció biztonsági kockázatai.

Bővebben...
 

Alacsony hiány mellett csökkenő pályán marad az államadósság

E-mail Nyomtatás PDF

A kormány szándéka változatlanul az, hogy gazdaságpolitikai céljaival összhangban biztosítsa az államháztartás stabilitását, az államháztartási hiány alacsonyan tartása mellett ehhez az államadósság arányának további csökkentése járul hozzá - mondta Banai Péter Benő, a Nemzetgazdasági Minisztérium államháztartásért felelős államtitkára az MTI-nek.

Bővebben...
 

Átadták a Debreceni Egyetem fitneszközpontját

E-mail Nyomtatás PDF

Kósa Lajos (Fidesz-KDNP) országgyűlési képviselő az átadáson elmondta: a központ nem csupán egy edzőterem, annál sokkal több, hiszen az ugyancsak a Nagyerdei Stadionban működő Sportdiagnosztikai, Életmód és Terápiás Központ, valamint a Sporttudományi Koordinációs Intézet tudományos háttere a diagnosztikai és rehabilitációs feltételeket is biztosítja az egészséges sportoláshoz.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség