ItthonA kvótaper csupán a kezdet volt

E-mail Nyomtatás PDF

Jean-Claude Juncker a bevándorláspárti Brüsszel hangja, megszokhattuk már, hogy a bizottság újra és újra megtámadja Magyarországot amiatt, hogy nem bevándorláspárti, ők azt szeretnék elérni, hogy elbontsuk a kerítést, beengedjük a migránsokat – nyilatkozta az Igazságügyi Minisztérium államtitkára a Magyar Időknek. Völner Pál a lap 2017. szeptember 14-i számában beszélt arról is, hogy "Brüsszel már a következő napokban pert indíthat hazánk ellen a kvótaügy miatt, vagyis még csupán a bevándorlási harc kezdeténél tartunk."

Bővebben...
 

A görög kormányfővel találkozott Orbán Viktor

E-mail Nyomtatás PDF

Az Európai Unió előtt álló kihívásokról is egyeztetett Orbán Viktor magyar és Alekszisz Ciprasz görög miniszterelnök szeptember 12-ei találkozóján az Országházban - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Bővebben...
 

Megduplázódott az aktívan sportoló gyermekek száma az országban

E-mail Nyomtatás PDF

2010 óta megduplázódott, 250 ezerről mintegy 500 ezerre nőtt az igazoltan sportoló gyermekek száma az országban – mondta dr. Simicskó István honvédelmi miniszter szeptember 12-én, kedden a fővárosban tartott sajtótájékoztatóján.

Bővebben...
 

Felelősségünk azt üzenni a világnak, hogy a kereszténység él

E-mail Nyomtatás PDF

Hatalmas felelősségünk van abban, hogy azt üzenjük a világnak: a kereszténység él - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára.

Bővebben...
 

A horvát államfővel találkozott Orbán Viktor

E-mail Nyomtatás PDF

A közép-európai együttműködés fontosságát emelték ki Kolinda Grabar-Kitarovics horvát államfő és Orbán Viktor miniszterelnök szeptember 12-ei délelőtti találkozóján az Országházban - tájékoztatta a kormany.hu-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség