Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. március 28, csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Interjú



"Nem túl kockázatos dolog ma korruptnak lenni Magyarországon"

E-mail Nyomtatás PDF
Alexa Noémi, a Transparency International ügyvezető igazgatója. Szervezetük fontos tevékenységének tekinthető a korrupció feltárása, bemutatás és korrupcióellenes programok megalkotása. Főként a jogrendszerre, a jogalkotásra, a politikai rendszerre, a közintézményekre, a gazdasági szereplőkre és a médiumokra koncentrálnak, szem előtt tartva azt a tényt, hogy gazdasági, politikai, közigazgatási és joggyakorlati aspektusai mellett a korrupció egyben szociológiai és szociálpszichológiai jelenség is.
Alexa Noémi az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium nemzetközi főosztályának vezető-helyetteseként szerzett közigazgatási tapasztalatot. Szakterülete az uniós források elosztása és felhasználása, különös tekintettel a regionális különbségekre. Széles körű tapasztalattal rendelkezik - nemzetközi kapcsolatok terén, valamint uniós és nemzetközi - programok tervezésében, lebonyolításában. Az ELTE spanyol-kulturális antropológia szakán diplomázott, majd a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi kapcsolatok szakán szerzett doktori fokozatot.
Bővebben...
 

Eszünkben sincs együttműködni

E-mail Nyomtatás PDF

Beszélgetés Éger Isvánnal a Magyar Orvosi Kamara elnökével

Bővebben...
 

Visszacsináljuk

E-mail Nyomtatás PDF
Dr. Mikola Istvánt (országgyűlési képviselő, az egészségügyi bizottság alelnöke, a Magyar Tudományos Akadémia elnökének főtanácsadója, a Magyar Egészségügyi Társaság elnöke, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Egészségügyi Egyeztető Fórumának elnöke) az Orbán-kormány egészségügyi miniszterét kérdeztük a parlament által elfogadott egészségbiztosítási törvényről.
Bővebben...
 

Gratulálunk!

E-mail Nyomtatás PDF
Interjú Tőkés Lászlóval, a Királyhágó-melléki reformátusok püspökével
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség