Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. március 28, csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

In memoriam Csurka István



Megmaradni

E-mail Nyomtatás PDF
A Gyurcsány-kormány tulajdonképpen úgy járt, mint összes elődje, mint valamennyi szovjet, leninista, sztalinista és később gulyáskommunista kormány: születése pillanatában megbukott – és mégis fennmaradt. Ez a huszadik és most már a huszonegyedik század legnagyobb rejtélye, a történelem legnagyobb újdonsága, a Nagy Kivétel. Az élet, a történelem örök háborújának vastörvénye, hogy a faj fennmaradásának erősebb képviselője, a terjeszkedésnek és az élettér bővítésének következetesebb vagy ravaszabb uralkodója, a legkomolyabb kaszt, az alkalmasabb, a jobb, az erősebb felülre kerül, s még ha időlegesen vereségek is érik, felül marad, mert nem joga van rá, hanem mert ő teremti a jogot, a törvényt. A nép harci szolidaritását csak ez a hiteles erő szervezheti. A kommunisták és a liberális kommunisták esetében ez fordítva van: a nép önfeladását szervezik meg és ezen keresztül uralkodnak. Tudatában vannak alkalmatlanságuknak és ezért a társadalmat döntésre képtelenné teszik.
Bővebben...
 

Megmaradni

E-mail Nyomtatás PDF
Senki sem játszhatja el, hogy meg van lepve. A bejelentett Legbokrosabb Csomag benne volt Gyurcsány–Leisztinger első fellépésében, a cigányok által a nyílt utcán megerőszakolt MSZP-s fiatalember elsimított gyalázatában. Mindenki tudta, tudhatta, hogy Gyurcsány a legbalabb, legmoszkovitább Apró-klán, és az eszközökben nem válogató KISZ-nagytőke frontembere, maffiafőnök, vagy a maffiafőnök strómanja. Aki most meg van lepve, az nem olvassa a Magyar Fórumot és sok mást sem és nem őszinte. Gyurcsány nem hintapolitikus, mint ahogy egy legfrissebb hír szerint valamelyik Fidesz-vezető mondja szépelegve, hanem egy gátlástalan vállalkozó, aki vállalta Magyarország teljes zsidó bekebelezése előtt a megrogyasztás elvégzését.
Bővebben...
 

Megmaradni

E-mail Nyomtatás PDF
A kormány bemutatásával megoldódott egy rejtély. Hogyan mert annyit hazudni, ígérni Gyurcsány a választási kampányban, amennyit ígért és hazudott annak tudatában, ami következik. Nem félt, hogy ellene fordulnak még azok is, akik rá szavaztak? Nem félt, hogy örökre lelepleződik pártjával együtt? Most kiderült, semmi gátlás nincs benne. Aki képes reformkormányként egy ennyire pártállami és voltaképpen rendszerváltás-ellenes kormány-névsort és kormányszerkezetet a választók pofájába nyomni, annak valamit tudnia kellett már a választási kampány idején, sőt már korábban is. Valahonnan merítenie kellett a bátorságot az arcátlansághoz.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség