Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 25, csütörtök, Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.

In memoriam Csurka István



Megmaradni

E-mail Nyomtatás PDF
Alattomos válság van. Az alattomosság történelmi méretű és az egész világra kiterjedő. A válság minden jelensége, a gerjesztéstől az elfojtásig annak a keretében történik, hogy a globalizmus rendszerében a szavak elvesztették eredeti jelentésüket. Amikor bármilyen árut, luxuscikket vagy gépet a költészet ódai hangjaival lehet reklámozni, amikor a siker minden gaztettet igazol, amikor a legnagyobb államok igazolhatatlan népirtó háborúkat fogadtatnak el bérelt szócsöveikkel, voltaképp jelentésükből kiforgatott szavakkal, akkor szinte semmi különös nincs abban, hogy Magyarországot egy most már riadt és rebbenő, őrült miniszterelnök vezeti, akire ki-nevezői és tartótisztjei rásütik, hogy zseni.
Bővebben...
 

Megmaradni

E-mail Nyomtatás PDF
Eljött az ideje a mérlegkészítésnek. Több mint egy hete tart a budapesti Kossuth téren a tiltakozás. Először szeptember 18-án, vasárnap este gyűltek össze a tüntetők az őszödi Gyurcsány-beszéd napvilágra kerülésének hatására. Akkor még senki sem tudta, nem is sejtette, miként került nyilvánosságra a zárt körben elmondott trágár beszéd, a hazudozás bevallása. Az első érzés, amit a lelepleződés kiváltott, nem is annyira a felháborodás, hanem inkább az öröm volt. Mindenki azt hitte, bomlástermékről van szó.
Bővebben...
 

Megmaradni

E-mail Nyomtatás PDF
Gyurcsány most is hazudik, amikor korábbi hazudozásának beismerésével az igazság bajnokának tünteti fel magát. Azt hazudja, hogy nem tudja és nem is érdekli, ki szivárogtatta ki május 27-i zárt pártkörben elmondott beszédét. Holott ő maga a kiszivárogtató, pontosabban azok a hírverési szakemberek, azok az amerikai és izraeli képzett talmudisták, akik rábeszélték ennek a korábban elmondott beszédnek a nyilvánosságra hozatalára. Ezzel kívánják kivágni magukat a szorult helyzetükből, az általános, az országos lázadással fenyegető, mindenoldalú elégedetlenség katlanából. A
Bővebben...
 

Megmaradni

E-mail Nyomtatás PDF
Az ellenállás a rendszerváltás 17. esztendejében téma lett. Gyurcsány Ferencet korteskörútján minduntalan kifütyülik, belefojtják a szót, van, ahol meg sem tudja tartani beszédét. Az MSZP által szervezett népi baloldal beszélgetéseinek is fő témája lett az ellenállás, és az összejövetelen úgy szavazták meg a kormány programjának a támogatását, hogy nem szavaztak róla. A traumatológus orvosok jogos bérkövetelése előtt meghátrált a kormány.
Bővebben...
 

Megmaradni

E-mail Nyomtatás PDF
Az összetartási program – milliók által meg nem érthető nevén konvergencia program – az Európa Unió és a globális amerikai–izraeli tőke utasításainak megfelelően, a magyar népirtás harmadik sebességfokozatba kapcsolása. (Aki tud autót vezetni, tudja, hogy gyorsítani harmadik fokozatba kapcsolással lehet legjobban.) Magam is csak most, amikor elolvastam Ferge Zsuzsa higgadt, mély és viszszafogott elemzését a Népszabadság vélemény-rovatában – egy tudós tárgyilagos írása, aki egész életében a rétegződést és a szegénységet kutatta, és most borzadva veszi tudomásul, hogy minden figyelmeztetését félretolták, most döbbenek rá, hogy már a népirtás mindennapi valóságában élünk. Ferge természetesen nem írja le ezt a szót: népirtás.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség