Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 19, péntek, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.

Hírek



Nem bírja elviselni a vereséget a Facebook

E-mail Nyomtatás PDF

Kincenzúráztak bennünket

Ha Simicsak gecizik, azzal nincs probléma, az mehet. De amikor mi leírjuk a véleményünket, mindenféle trágárság nélkül, akkor azt törlik. Reggel tettük ki a képen látható villámelemzésünket, óriási sikere volt, néhány óra alatt közel 4000 lájkot kapott, de a Facebook sértőnek találta tartalmát és törölte.

 

Na, ennyit a médiatúlsúlyról...

 

MEGJELENT A HAVI MAGYAR FÓRUM JANUÁRI SZÁMA!

E-mail Nyomtatás PDF

 

A bulváron túl

E-mail Nyomtatás PDF

A múlt hét fő bulvárhíre egy bírósági ügy volt. A Budapest Környéki Törvényszékre volt hivatalos Vona Gábor, a Jobbik elnöke. Azért, mert a bíróság szembesítést rendelt el éppen abban a polgári perben, amit Vona Gábor indított Terry Black és Amanda Elstak ellen. Terry Black azt állította, hogy Vonával korábban közös társasági – konkrétan, meleg és szexuális – élményeik voltak.

Bővebben...
 

Csurka István: ELSŐ A MEGMARADÁS – A MAGYAR MEGMARADÁS

E-mail Nyomtatás PDF

1918-ban gróf Károlyi Mihály és idegen megbízásokat teljesítő gyülevész bandája, kihasználva a háború anyagi nyomorát, élelmiszerhiányát, az egész kontinens végtelen anyagi kiéhezettségét, az ellenség oldalára állt át. Az amerikai támogatást, pénzt, anyagot és a gyarmatok minden kincsét birtokló antant fölénybe került, Károlyi annak megbízásából forradalmat robbantott ki a hátországban. Mérgező propagandájával hazahívta a frontokról a szenvedő katonákat, védtelenné tette a nemzetet. Károlyi az ellenség minden kívánságát igyekezett teljesíteni, mert az antant kormányaitól várta, remélte saját hazaáruló kormányának megerősítését. Amikor pedig ez a terve kudarcot vallott, átadta a hatalmat a másik megbízónak, Kun Bélának és bandájának. „Shylocknak a szív kell” – mondja az uzsorás Shylock Shakespeare Velencei kalmárjában. Kun Bélának is az kellett volna, Rákosinak, Kádárnak Aczélnak, Hornnak, Kunczénak, Gyurcsánynak az egész újabb és újabb bukásokat feledtetni akaró, folytonos reformlázban égő bandának is az kell. A szív, az egész élet, a magyar élet, a magyar föld, a magyar veríték, az államalkotó közösség.

Bővebben...
 

Megnyitotta kapuit Davos, a plutokrácia gyűl helye

E-mail Nyomtatás PDF

Már a kezdetekkor is csupán a világ néhány nagyon gazdag és erős embere utazott évről évre a Világgazdasági Fórumra (WEF), ma pedig kritikusai szerint Davosban a „világelit” mintegy háromezer reprezentánsa, tulajdonképpen Svájc hóval borított lankáira szórakozni jár. Ezt abból gondolják, hogy az üzlet, a pénz, a politika és a közügyek világából ott rendszeresen megjelentek nem tették kicsit sem jobbá a világot. Sajnos. Az, hogy ott mi folyik valójában, hogy mi az összejövetel valódi célja, még csak sejteni sem lehet. Az alapító, Klaus Schwab szerint csupán egy szerény okból találkoztak először, nevezetesen, az amerikai gazdálkodási technikákat akarták meghonosítani az alulteljesítő európai cégekben. Ehhez képest már a hivatalos világgazdasági fórumot a svájci síparadicsom szívében álló konferencia-központban tartják, ahol a résztvevők meghallgatnak beszédeket, illetve panelbeszélgetéseket folytatnak, továbbá ún. szemináriumokon vesznek részt.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség