Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 25, csütörtök, Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.

Hírek



MEGJELENT A HAVI MAGYAR FÓRUM NOVEMBER-DECEMBERI SZÁMA!

E-mail Nyomtatás PDF

A tartalomból:

SZENT LÁSZLÓ-ÉV

Egy kivételes dinasztia királyai

Hősök, szentek, kiváló diplomaták és reformerek alkották Európa egyik leghíresebb uralkodóházának, az Árpádoknak királyait. A Szent László-év kapcsán készített összeállításunkban nem arra törekedtünk, hogy mindegyikük életét bemutassuk elejétől a végéig, hiszen az legalább egy könyvnyi terjedelmet igényelne, hanem egy-egy érdekes epizódot igyekeztünk felvillantani mindegyik uralkodó életéből. Ezek a részletek mutatják meg, hogy számos királyunknak nemcsak országa, hanem birodalma is volt, láthatjuk a kor európai viszonyait, illetve eltűnődhetünk egy-egy királyunk emberi kiválóságáról.

Bővebben...
 

A hétfejű Vona

E-mail Nyomtatás PDF

Vona „vendég” volt a Spinoza Caféban, és a saját 2010-es fejéről beszélt: „Amit az Orbán-kormány csinált és csinál, a 2010-es fejemmel, az nekem tetszett volna.” Ó, ha ezt Gyuri bácsi megélhette volna, tapsikolna; Vona több mint egy elvtárs, egy egész estén át önkritikát gyakorol, brávó! Lukács csak a pokolban örvend, de van máááásik! Helyette ellenünk most Soros tüsténkedik az EU-ban.

Bővebben...
 

Csurka István: A jegyzetet az új helyosztó roppant tülekedése és népellenessége váltotta ki belőlem

E-mail Nyomtatás PDF

Amikor a Vasárnapi Újságban felolvastam Ébresztő, magyarság! című, „jönnek a Kun Bélák” tartalmú jegyzetem, eladdig példátlan erejű sajtótámadást is indítottak ellenem. Akkor nyilváníttattam a sajtó túlnyomó részében fő antiszemitának. A tíz perc időtartamú jegyzetre több kötetnyi, 250 darab elítélő glossza, jegyzet, támadás jelent meg a fővárosi lapokban és a vidékiekben, s természetesen abban a rádióban is, amelynek egyik fő műsoraként jegyzetem elhangzott. Az Aczél-kör megmozdult, mert találva érezte magát. Az MDF tábora, a nemzeti középosztály, a jegyzettel egyetértők köre viszont értetlenül és döbbenten állt a kérdés előtt, mert számára a negyvenéves elhallgatás után nem volt magától értetődő, hogy a „Kun Bélák” megnevezés nemcsak megvetendő bolsevista gyilkosokat takar. A kommunista-bolsevik bűnök, népirtások kérdése részlegesen már fel volt szabadítva.

Bővebben...
 

EZ MÉG CSAK A KEZDET

E-mail Nyomtatás PDF

Katonai szakértők egybehangzó állítása alapján egész Európa hatalmas veszélynek van kitéve, mert egy kiterjedt kommunikációs hálózat és nagy anyagi háttérbázis áll a partjai felé terelt migrációs áradat mögött. Elmondás alapján várható, hogy az Európába érkező migránsokat hamarosan 5-8 fős családjuk is követni fogja, így az eddig is szinte kezelhetetlen nyomás a sokszorosára nő majd.

A korlátlan szabad piac és a minimális állam neoliberális híveit tömörítő elit meggyőződése, hogy rá más szabályok vonatkoznak, mint másokra.

Bővebben...
 

Csurka István: A kloáka magyargyűlölete

E-mail Nyomtatás PDF

Brüsszel, az Európai Parlament igénybevétele a magyarság ellen és az egész hatalmas világhálózat rámozdítása Magyarországra egyszer már lejátszódott. A magyarságnak, a nemzeti összefogásnak ezekkel éppen úgy le kell számolnia, mint a zsigerből magyarellenes bolsevikokkal. A bolsevizmus 1919 óta világméretűen megerősödött. A birodalom majdnem megszűnt, de a világ kormányzására igényt tartó erőszakosság most már nem is Moszkvában működik, hanem a pénztőke világában. Ezt az a parttalan összefogás igazolja, amely Daniel Cohn-Bendittől az IMF-ig és Soros György nyílt társadalmáig terjed.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség