Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 20, szombat, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Hírek

Rombolás és tagadás

E-mail Nyomtatás

2016 is a makacs tagadás éve volt. Az ellenzék hazaárulói 2015-ben a bevándorlás tényét tagadták és 2016-ban a kvóta létét, pedig a kvóta létező dolog. Annyira, hogy az EP strasbourgi ülésén felszólítást fogalmaztak meg annak érdekében, hogy haladéktalanul el lehessen járni a kényszerbetelepítést elfogadni vonakodó országok ellen. Az egyet nem értők súlyos büntetését javasolták Brüsszelben. A migránsok Magyarországra telepítését és a kényszerbetelepítést elutasító országok, így a mi magyar hazánk durva pénzügyi szankcionálását is megszavazták az ún. magyarországi baloldali pártok EP-képviselői. Az MSZP-s és DK-s politikusok megszavazták a javaslatot, amelyben az Európai Parlament arra szólítja fel Brüsszelt, hogy hozzon létre közös menekültügyi rendszert, magyarán tegye lehetővé a migránsok és menekültek jogszerű, legális és biztonságos bejutását az EU-ba.

Az EU területén lévő migránsok családegyesítésére, közös menekültügyi rendszer felállítására, a migránsok gyors befogadására, a kényszerbetelepítésre és még egyszer kiemeljük, a bevándorlókból nem kérő tagállamok durva pénzügyi szankcionálására igennel szavaztak az MSZP, a DK és a PM politikusai, Jávor Benedek, Molnár Csaba, Niedermüller Péter, Szanyi Tibor és Ujhelyi István. Emellett azt is megszavazták, hogy az unió minél gyorsabban integrálja és juttassa munkához a migránsokat.

Bővebben...
 

Soros Újszerzeményi Bizottsága

E-mail Nyomtatás

Egy Soros-féle „Újszerzeményi Bizottság” felállítása sem váratna sokáig magára, abban az általunk nem várt esetben, ha hagynánk, hogy ő nevessen a végén. Európa teljes „elkereszténytelenítése” amúgy is alapot ad az iszlám terjeszkedésének, mivel egy iszlamista fanatikus, önmagát a hit harcosának tételezi, mindenki másra mint hitetlenre tekint. Ha megvalósul Soros terve, az évi 1 millió migráns betelepítése, illetve a felülről nyitott migráns kvóta ránk erőszakolása mellett a súlyos eurótízezrekre rúgó kötelező eltartásukkal terhelten, akkor igen rövid idő alatt végbemehetne az ellenszegülő országok legyengítése. A fogyatkozó európai népességet amúgy sem nagy gond leszaporodni 4 feleséggel minimum 8 gyerekkel családonként, és pár tíz év múlva, már demokratikusan lennénk kiszavazva mindenünkből a saját hazánkban. Egy belsőleg szétzilált ország könnyebben prédává válik az ideterelt idegenek elleni küzdelemben. Drága mulatság lenne, ha mégis Soros győzne a végén és ránk újra egy, a már a korábbi történelmi időkből ismerős küzdelem várna. Voltunk mi már a kereszténység utolsó védőbástyája. Európa nemtörődömségéért a magyar nemesek saját vérükön kívül a magyar nép vérével is fizettek, következésképpen a 18. század elejére jelentősen megváltozott a Magyarországon élő népesség arányszáma az őshonos magyarság kárára. Miért lenne most másképp?

Bővebben...
 

Csurka István: TÉRDRE MAGYAR!

E-mail Nyomtatás

A dolog veszettül ismerős. 89–90-re, sőt 91–92-re, az elfuserált rendszerváltás és a médiaháború korszakára emlékeztet bennünket, amikor Haraszti Miklós és társai, az SZDSZ akkori vezérei, hálózsákkal jártak az amerikai követségre, hogyha netán hosszúra nyúlik az árulkodás az antiszemita MDF és népi szárnya ellen, hát a folyosó egy szegletében is meghúzhassák magukat, ha már vetett ágy nem jutna mindegyiküknek. Az akkori amerikai nagykövet, bizonyos Palmer úr annyira vitte a belpolitikánkba való beavatkozást és az SZDSZ és rajta keresztül az MSZP támogatását, hogy a diplomáciai testület egyöntetű felháborodása hatására kénytelen volt kormánya visszahívni. Más, fontos beosztásba került, ahogy azt régen a kommunista káderek leváltásakor mondták. Valóban: bankár lett. Aztán persze jöttek mások, akik álcázottabban és kibővített apparátussal, akár műgyűjtőként, akár más eszközökkel folytatták a beavatkozást. Ez a beavatkozás azonban soha nem a széles, csendes, igazi Amerika beavatkozása volt.

Bővebben...
 

Az áldozat szerepében

E-mail Nyomtatás

George Soros a kamerák elé állt, hogy megcáfolja az őt ért vádakat. Jobban mondva, megpróbálta előadni a sajnálatra méltó öregembert, csakhogy mindezt úgy tette, hogy rágalmakkal és vádakkal árasztotta el Magyarországot és kormányát. Az Open Society Foundations által készített három videó címe: Soros György a jelenlegi magyarországi helyzetről.

Bővebben...
 

LOP A FIDESZ

E-mail Nyomtatás

Azzal kezdték, hogy azonnal kifizették a Gyurcsányék által megígért, de soha komolyan nem gondolt béremelését a MÁV Start dolgozóinak és a tűzoltóknak. Aztán jött Kolontár és Devecser a vörös iszappal, amikor is egy éven belül felszámolták a károkat és minden károsult új házat, lakberendezést kapott.

Aztán kifizették Bajnaiék Hajdúbétjének károsult libatartóit legalább is azokat, akik nem akasztották fel magukat.

Példásan levezényelték és finanszírozták a valaha legnagyobb Dunai árvizet, miközben Németország vízben úszott.

Majd tovább loptak, és átlag 25%-kal csökkentették a háztartások rezsijét, a víz csatorna és gázdíjakat.

Bővebben...
 

MEGJELENT A HAVI MAGYAR FÓRUM NOVEMBER-DECEMBERI SZÁMA!

E-mail Nyomtatás

A tartalomból:

SZENT LÁSZLÓ-ÉV

Egy kivételes dinasztia királyai

Hősök, szentek, kiváló diplomaták és reformerek alkották Európa egyik leghíresebb uralkodóházának, az Árpádoknak királyait. A Szent László-év kapcsán készített összeállításunkban nem arra törekedtünk, hogy mindegyikük életét bemutassuk elejétől a végéig, hiszen az legalább egy könyvnyi terjedelmet igényelne, hanem egy-egy érdekes epizódot igyekeztünk felvillantani mindegyik uralkodó életéből. Ezek a részletek mutatják meg, hogy számos királyunknak nemcsak országa, hanem birodalma is volt, láthatjuk a kor európai viszonyait, illetve eltűnődhetünk egy-egy királyunk emberi kiválóságáról.

Bővebben...
 

A hétfejű Vona

E-mail Nyomtatás

Vona „vendég” volt a Spinoza Caféban, és a saját 2010-es fejéről beszélt: „Amit az Orbán-kormány csinált és csinál, a 2010-es fejemmel, az nekem tetszett volna.” Ó, ha ezt Gyuri bácsi megélhette volna, tapsikolna; Vona több mint egy elvtárs, egy egész estén át önkritikát gyakorol, brávó! Lukács csak a pokolban örvend, de van máááásik! Helyette ellenünk most Soros tüsténkedik az EU-ban.

Bővebben...
 

Csurka István: A jegyzetet az új helyosztó roppant tülekedése és népellenessége váltotta ki belőlem

E-mail Nyomtatás

Amikor a Vasárnapi Újságban felolvastam Ébresztő, magyarság! című, „jönnek a Kun Bélák” tartalmú jegyzetem, eladdig példátlan erejű sajtótámadást is indítottak ellenem. Akkor nyilváníttattam a sajtó túlnyomó részében fő antiszemitának. A tíz perc időtartamú jegyzetre több kötetnyi, 250 darab elítélő glossza, jegyzet, támadás jelent meg a fővárosi lapokban és a vidékiekben, s természetesen abban a rádióban is, amelynek egyik fő műsoraként jegyzetem elhangzott. Az Aczél-kör megmozdult, mert találva érezte magát. Az MDF tábora, a nemzeti középosztály, a jegyzettel egyetértők köre viszont értetlenül és döbbenten állt a kérdés előtt, mert számára a negyvenéves elhallgatás után nem volt magától értetődő, hogy a „Kun Bélák” megnevezés nemcsak megvetendő bolsevista gyilkosokat takar. A kommunista-bolsevik bűnök, népirtások kérdése részlegesen már fel volt szabadítva.

Bővebben...
 

EZ MÉG CSAK A KEZDET

E-mail Nyomtatás

Katonai szakértők egybehangzó állítása alapján egész Európa hatalmas veszélynek van kitéve, mert egy kiterjedt kommunikációs hálózat és nagy anyagi háttérbázis áll a partjai felé terelt migrációs áradat mögött. Elmondás alapján várható, hogy az Európába érkező migránsokat hamarosan 5-8 fős családjuk is követni fogja, így az eddig is szinte kezelhetetlen nyomás a sokszorosára nő majd.

A korlátlan szabad piac és a minimális állam neoliberális híveit tömörítő elit meggyőződése, hogy rá más szabályok vonatkoznak, mint másokra.

Bővebben...
 

Csurka István: A kloáka magyargyűlölete

E-mail Nyomtatás

Brüsszel, az Európai Parlament igénybevétele a magyarság ellen és az egész hatalmas világhálózat rámozdítása Magyarországra egyszer már lejátszódott. A magyarságnak, a nemzeti összefogásnak ezekkel éppen úgy le kell számolnia, mint a zsigerből magyarellenes bolsevikokkal. A bolsevizmus 1919 óta világméretűen megerősödött. A birodalom majdnem megszűnt, de a világ kormányzására igényt tartó erőszakosság most már nem is Moszkvában működik, hanem a pénztőke világában. Ezt az a parttalan összefogás igazolja, amely Daniel Cohn-Bendittől az IMF-ig és Soros György nyílt társadalmáig terjed.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség