Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 25, csütörtök, Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.

Hírek



MEGJELENT A JÚLIUS-AUGUSZTUSI HAVI MAGYAR FÓRUM

E-mail Nyomtatás PDF

 

Soros mozgósította ügynökeit

E-mail Nyomtatás PDF

A Fidesz visszautasítja a holland Kereszténydemokrata Tömörülés (CDA) hazugságait és felfüggeszt vele minden kapcsolatot, valamint megvonja támogatását a párt jelöltjeitől, amíg nem kérnek bocsánatot – közölte a magyar kormánypárt hétfőn az MTI-vel.

Májusban indította a kampányt a Human Right Watch (HRW) nevű Soros-szervezet a magyar kormánypárt kizárásért az Európai Néppártból. A „Ne hagyjuk, hogy a magyarországi Fidesz táplálja a gyűlöletet” felütésű kampány címzettjei a Néppárt német tagjai, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a bajor Keresztényszociális Unió (CSU). Azt kérték tőlük, hogy emeljék fel hangjukat az uniós értékekért, Európáért, és tegyék ki a Fideszt az EP-beli frakcióból.

Bővebben...
 

Aki nem szavaz helyesen

E-mail Nyomtatás PDF

Az országokat a piacok majd megtanítják kesztyűbe dudálni

Nyilván Oettinger uniós biztos úr, a progresszió és a demokrácia nevében üzente a sajtón keresztül, hogy a piacok majd megtanítják az olaszokat arra, hogyan kell helyesen szavazni. Különben ellátjuk a bajod, de nem ám akárhogyan, hanem vaskesztyűt húzunk rád, és addig szorítjuk a körmeidet, amíg fájdalmadban ordítva, sikoltva, népiesen dudálva, be nem állsz a sorba. A vaskesztyű, tulajdonképpen hüvelykszorító. Ha nem szó szerint, de lényegét tekintve ezt jelenti a biztos úr fenyegetése, hogy ezt üzeni a „piac” és még véletlenül sem a háttérhatalom, mert az ugye nincs, ahogy Soros -lista sincs. Nigel Farage brit politikus undorítónak nevezte a biztos megjegyzését. Az Öt Csillag Mozgalom felszólította Jean-Claude Junckert, hogy határolódjon el Oettinger mondataitól. Donald Tusk kérés nélkül tette közzé, hogy „Azt kéri minden EU-s intézménytől, hogy tartsák tiszteletben a választók akaratát. Nekünk szolgálnunk kell őket, nem pedig kioktatnunk.”

 

CZ.

 

Märle Tamás :Párbeszéd Mandátumért

E-mail Nyomtatás PDF

Szeretném, ha ők maradnának, de vagy nem megyek el szavazni vagy másra szavazok, mert nem szeretném, ha túl nagy hatalmuk lenne. Mondta több ismerősöm is a választások előtt, mire én azzal érveltem, hogyha azt szeretnéd, hogy a Fidesz maradjon kormányon – legyen családtámogatás, határvédelem stb. – akkor ne tedd kockára az ország sorsát és szavazz rájuk, nehogy végül a többi párt szerezzen többséget.

Bővebben...
 

Ez volt a 451. csíksomlyói búcsú

E-mail Nyomtatás PDF

A szerzetes a több százezres tömeggel is elismételte Mária akkor mondott szavait, amikor megtudta, hogy Isten fiát hordozza: "Istenem legyen nekem a te igéd a te szavad szerint". Az idézett kijelentés az idei búcsú jelmondata is volt. Mária megmutatta, hogy szereti az életet. Nyitott szívvel fogadta a hírt, hogy az Isten fiának az anyja lesz. Elfogadta hivatását, azonosult vele, és amikor kellett harcolt a gyermeke életéért. Nem akart megszabadulni Jézustól, mint szükségtelen dologtól - hangoztatta.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség