Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 19, péntek, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.

Hírek



A nemzetpolitika csődje

E-mail Nyomtatás PDF

Minden idők legszerényebb olimpiai szereplését láthattuk. Nem a sportolók és nem az edzők a felelősök, hanem az évtizedek óta tartó iskola-, ifjúság- és nemzetellenes politika. Kilenc droghalál áll szemben az érmekkel, a szigetfesztivál és pusztító szelleme az iskolai sporttal, a családokat sújtó elvonások a testben és lélekben erős, edzett ifjúság felnevelésével. Ahol a haza nem nyújt megélhetést, nem tesz lehetővé tisztességes sikert, ott minden pang. Az olimpiai hősöket a család neveli fel. A neoliberális rendszert el kell távolítani – ezt üzeni a pekingi olimpia.
Módosítás: ( 2008. augusztus 26. kedd, 06:47 )
 

2008. Szent István napján Csurka István ünnepi beszéde a Hősök terén

E-mail Nyomtatás PDF

Csurka istván ünnepi beszéde. (hang)

Ma, Szent István napján, az államalapítót ünnepeljük. Akkor, amikor államunkat az idegenek szétrágják, és tönkre akarják tenni, nagyon fontos minden szó, minden tett, mert az életünkről van szó.
 Szent István alakját, történelmi nagyságát sok oldalról megközelítette már a történelemtudomány, de abban valamennyien egyek, hogy államot alapított és ez az állam akármilyen viszontagságok között, akármennyire meggyengítve, ma is fennáll. Amikor Szent István előtt kb. 150 évvel a második hullámban, a második honfoglalás alkalmával eleink Árpád vezetésével ide megérkeztek, tudták, hogy hova jönnek és tudták azt is, hogy innen már nem lehet tovább menni.
Módosítás: ( 2008. szeptember 02. kedd, 06:33 ) Bővebben...
 

A kisiskolák apostola

E-mail Nyomtatás PDF

Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke a Kincsem Rádióban
- A magyarországi falvak, községek iskoláit védi, óvja,most, 2008-ban, amikor zűrzavar uralkodik minden területen.
- Egyrészt Klebelsberg mondata örök érvényű: az iskola akkor van jó helyen, ha a gyerek gyalog is el tud menni oda. Ezt kellene a törvénynek teljesítenie, ez lenne a kötelessége a magyar parlamentnek és minden önkormányzatnak, hogy megvédje az iskoláját, megtartsa, és tudomásul kell venni, hogy ha nem lakjuk be az országot, majd belakják mások, hiszen iskola, templom nélkül, a település előbb-utóbb szociális otthonná változik, és a végén pedig temető marad addig, míg ki nem szántják.
Bővebben...
 

Importált fortélyok

E-mail Nyomtatás PDF

Jó hír a haza sorsáért aggódóknak, hogy a kormány mostantól 6,33 milliárd forintért népszerűsítheti uniós vidékfejlesztési programját az agrártárca egyik háttérintézménye révén. A Baja Ferenc vezette elektronikus kormányzati központ (ilyen is van) három évre szerződött komplex projektmenedzsment-tanácsadásra az Epomap Kft.-vel. Nagyon profi cég az Epomap, vezető tisztségviselője nemcsak a távol-keleti komplex életmód tudója, hanem a nemek közötti harmonikus kapcsolaté is. Két éve a női lélek rejtelmeiről jelent meg kötete.
Bővebben...
 

Pénz hiányában leállhat az ország első és leghatékonyabb mentőrobogója

E-mail Nyomtatás PDF

Pénz hiányában leállhat a június elején a fővárosban szolgálatba állított mentőrobogó. A Főnix Mentőszolgálat által sikeresen üzemeltetett robogó működési költségeit finanszírozó szponzor ugyanis visszalépett. A mentőrobogóval dolgozó három ápoló most nem kap fizetést, pedig a sikeres munka miatt azt tervezik, hogy jövőre a budai oldalon is munkába állítanának egy ilyen járművet.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség