Hírek



Rakétákat telepít Moszkva Dél-Oszétiába

E-mail Nyomtatás PDF

SS-21-es típusú hadászati rakétákat telepítenek az oroszok Dél-Oszétiába - közölte a New York Times amerikai lap. A hordozók hatótávolsága akkora, hogy könnyedén elérhetik a grúz fővárost is.
Bővebben...
 

Gyurcsányt támadja a MOB-sportigazgató

E-mail Nyomtatás PDF


A miniszterelnök hiába szeretne aranyérmeket látni, ha az ő döntése nyomán szűnt meg a magyar sportirányítás, jelentette ki Kovács Tamás, a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatója, a vívók korábbi szövetségi kapitánya. A magyar vívócsapat összesen egy bronzérmet szerzett, ilyen gyenge teljesítményt csak egyszer, még 1900-ban nyújtottunk a magyar vívók az újkori olimpiák történetében.

Bővebben...
 

A pénztelenség térdre kényszerítette a magyar sportot

E-mail Nyomtatás PDF

Schmitt Pál szerint az általa jósolt 18 éremből hat már elveszett, de a pekingi olimpia második félidejében még szép eredményeket érhet el a jelenleg 4 ezüsttel és 1 bronzzal álló magyar csapat. A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke úgy véli, hosszú távon az alulfinanszírozottság térdre kényszerítette a sportot.
Módosítás: ( 2008. augusztus 18. hétfő, 15:04 ) Bővebben...
 

Külföldit nem látni, a magyar vendég kevés

E-mail Nyomtatás PDF

Üresedő strandok a Velencei-tónál
Fél évszázada a Velencei-tó még egy túlnyomó részben náddal borított vízfelület volt. Az elmocsarasodó mederben még a nyílt vízfoltok alját is vastag iszapréteg borította, a tó egész területén buján tenyészett a békalencse, a hínár, valamint a különféle moszatok és algák. Amikor a 60-as évek közepén egy gyermektábor lakójaként két hétig nyaraltam Gárdonyban, a strand csupán egy néhányszor tíz méteres szabad vízfelület volt a nádasok között, a már akkor is üdülőterületként számon tartott Velencei-tó pedig nyaralóhely helyett inkább ingoványra emlékeztetett.
Bővebben...
 

Újabb település ellen indult csődeljárás

E-mail Nyomtatás PDF

Az  áprilisban távozott Benkő Ferenc polgármester ellen az önkormányzat sérelmére elkövetett csalás és sikkasztás miatt nyomoz a rendőrség. A gyanú szerint nem létező határozatok alapján juttatott 35 millió forintos kölcsönhöz két céget. Neszmélyben új polgármestert választottak, de az önkormányzat továbbra is fizetésképtelen. Sőt, már több 10 millió forintos közüzemi tartozást is felhalmozott.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség