Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 25, csütörtök, Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.

Hírek



Az előre hozott választás immár gazdasági kényszer

E-mail Nyomtatás PDF

Tállai Andrást, az Orbán-kormány pénzügyminisztériumi politikai államtitkárát kérdezzük. Mit jelent az, hogy sorozatban a negyedik legnagyobb hitelminősítő intézet jelentése alapján is leminősítették Magyarországot?
Módosítás: ( 2008. augusztus 18. hétfő, 14:49 ) Bővebben...
 

Lassan nem lesz Európa sem

E-mail Nyomtatás PDF

Dr. Bíró Zoltán irodalomtörténész
- Már az első lakiteleki találkozó évfordulójára rendezett ünnepségen Fekete Gyula, Csurka István, és ön is azt állította, hogy roszszabb a helyzet Magyarországon, mint volt 20 évvel ezelőtt..
- Igen, ezt mindannyian tudjuk. Ez az általános vélemény. Rosszabb a helyzetünk, mert akkor 1987-ben volt remény. Erős akarattal megindultunk, a siker eleinte még �89-ben is biztosnak látszott, annak ellenére, hogy nemtelen támadások értek bennünket, és aztán �90-től megváltozott sok minden, egyre veszélyesebbé vált a helyzet.
Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás PDF


Megjelent a Magyar Fórumban- XX. évf. 32. szám, 2008. augusztus 07.

Teljesen mindegy, ki a honvédelmi miniszter ebben a kormányban, ugyanis a kisebbségben kormányzó társulatban mindegyik miniszter sikerember. Minden jó, amit csinálnak, minden szép, amit megígérnek, minden bejön, amit megjósolnak. Szekeres Imre inkább sorsüldözöttnek tűnik fel közöttük. Bankelnök, pártelnök, pénzkezelő szeretett volna lenni, és most a Mókus őrsnél alig jelentősebb honvédséget kell irányítania, rátermettséget és hozzáértést eljátszva. Nehéz dolog ez.

Bővebben...
 

Béketárgyalásokat kezdenek az oroszok Grúziával

E-mail Nyomtatás PDF

Dmitrij Medvegyev orosz elnök kedden beleegyezését adta egy hat pontból álló béketárgyalási alaphoz Grúziával. Az irányelvekről a Moszkvában tartózkodó Nicolas Sarkozy francia elnökkel (az Európai Unió soros elnöki tisztét betöltő Franciaország vezetőjével) tárgyalt az orosz vezető.
Bővebben...
 

Vadkapitalizmus

E-mail Nyomtatás PDF

Beszélgetés Szűrös Mátyással
 Egy ország sorsa erejétől, teljesítményétől függ. A neoliberálisok rendkívüli módon összekuszálták a helyzetet. Itt most nemcsak arról van szó, hogy nehéz a gazdasági helyzet, hanem nemzetietlen politika folyik, nemcsak külpolitikailag, hanem a belpolitikában is. Sok tekintetben emberidegen politika. Most a népszavazás után talán a nép számára is világos, hogy amilyen egy országnak a kormánya, amilyenek a miniszterek, a miniszterelnök, olyan az ország helyzete. Vagyis népiesen szólva: fejétől bűzlik a hal.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség