Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. március 28, csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Hírek



Az Európai Unió megbüntetheti Magyarországot

E-mail Nyomtatás PDF

A jó gyümölcstermés ellenére is terményeik eladásával küszködnek a gazdák. Magyarországon kevés az értékesítő szövetkezet, a termelők többsége maga keres lehetőséget a gyümölcs eladására, ami kiszolgáltatott helyzetet eredményez. A gazdák között mintha mégis elkezdődött volna az összefogás. A meggy és a dinnye után az alma borulhat az utcára, ha nem jutnak megegyezésre a nagy felvásárlókkal. Budai Gyulát, a Magyar Gazdakörök Országos Szövetségének (MAGOSZ) igazgatóját kérdeztük a kialakult helyzetről.
Módosítás: ( 2008. augusztus 09. szombat, 06:44 ) Bővebben...
 

Ha én elhatározom, akkor végigmegyek

E-mail Nyomtatás PDF

Beszélgetés Széles Gáborral.

– Elnök úr, ebben a szobában fogadta annak idején Nyikolaj Rizskovot, a Szovjetunió majdnem utolsó miniszterelnökét?
 – Nem, akkor még a Műszertechnikának nem itt volt a központja, hanem Kőbányán, a Szállás utcában. A Szállás utcai Műszertechnika központot, ami korábban egy leromlott építőipari vállalat volt, sikerült megvennünk ’85 táján az államtól. Nagy dolog volt, hogy egyáltalán tudtunk venni egy épületet, egy olyat, ahol 200-300 embernek megfelelő körülményeket biztosítottunk.
Bővebben...
 

Tíz százalékkal emelkedhet a fővárosi parkolódíj

E-mail Nyomtatás PDF

Tíz százalékkal nőhet a parkolódíj Budapesten. Ezzel együtt azoknak a zónáknak a területe is növekszik majd, ahol parkolójegyet kell venni - értesült az egyik kereskedelmi televízió. Információik szerint január elsejétől kell mélyebben a zsebbe nyúlni. Januártól 10 százalékkal kell többet fizetni Budapesten a parkolásért az RTL Híradó információi szerint.
Bővebben...
 

Egy kislányt akartak hamis tanúzásra bírni Gaskó ellen

E-mail Nyomtatás PDF

Egy 11 éves kislány hamis vallomása alapján ugyanazok keverték volna pedofil botrányba Gaskó Istvánt, akiknek megért volna másfél millió forintot az is, ha a Hír Televízió két riporterét leültetik. A sorozatos vasúti sztrájkokat szervező szakszervezet elnökét a számítógépére csempészett fotókkal akarták lejáratni. Helmeczy Lászlót közben kihallgatta az ügyészség, ám az ügyvéd tagadta ezt.

Baráth Miklós ezt még áprilisban mondta el a Hír Televízió kollégájának. Azt is elmesélte, hogy a Tóth Viktor által a hírTV riporterei és Gaskó István lejáratására szervezett négyfős banda egyik nyírbátori tagja azzal dicsekedett, hogy bárhonnan, bármikor fel tud tenni pedofil képeket bármilyen számítógépre.
Módosítás: ( 2008. augusztus 07. csütörtök, 18:15 ) Bővebben...
 

Az FTC PE a kamarához fordult Helmeczy ügyében

E-mail Nyomtatás PDF

Bejelentetést tett az FTC Pártolói Egyesület az Ügyvédi Kamaránál dr. Helmeczy László, az MLSZ jogi alelnöke ügyében, mint közleményükben írják, a magyar futball hírnevének védelme érdekében. Az egyesület a hírTV által nyilvánosságra hozott hangszalagokon, valamint Helmeczy saját felvételein hallható dolgok miatt úgy érzi, az MLSZ jogi alelnökének viselkedése nem méltó egy jogállam ügyvédjéhez. A dr. Helmeczy László által, a „haverikutya-gate”-tel kapcsolatban elmondottak és a napvilágra került hangfelvételek alapján az FTC Pártolói Egyesület úgy érzi, szükség van erre a lépésre, így írásos bejelentést tett a Budapesti Ügyvédi Kamara Fegyelmi Bizottságánál.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség