Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. március 28, csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Hírek



Előre hozott választásokat

E-mail Nyomtatás PDF

Alulírott magyar állampolgár, követelem a tisztességtelen kormány azonnali lemondását és előre hozott választások kiírását. Ezt több millió honfitársammal együtt, akik a népszavazáson igennel válaszoltak, azért kívánom, mert látom és tudom, hogy ennek a kormánynak a fennmaradása mérhetetlen károkat okoz a magyar társadalomnak.

Töltse le az aláíróívet (pdf) és terjessze


Akik már áláírták 1.

Akik már aláírták 2.


Módosítás: ( 2008. augusztus 18. hétfő, 14:48 )
 

Hová folynak a parkolásból beszedett milliárdok?

E-mail Nyomtatás PDF

Centrum Parkoló Kft. az I., II., VI., VII., VIII., XI., XII., XIII. kerület tulajdonában levő utakon szed parkolási díjat. Tavaly a Centrum több mint 450 ezer fizetési felszólításban összesen 5 milliárd forintnyi bírság kifizetését követelte az autósoktól. A sikertelen felszólítással járó ügyeket eladják a követeléskezelőnek. Az Intrum Justitita Zrt. tavaly és tavalyelőtt 5 milliárd forint értékben, mintegy 150 ezer rendszámhoz tartozó 1 millió darab bírságot vásárolt a parkolási társaságtól.
Bővebben...
 

Elhallgattatni

E-mail Nyomtatás PDF

A botrányosan megzavart sajtótájékoztató
A rendőrség által botrányosan megzavart sajtótájékoztatóról, Benedek Fülöp újabb zsebszerződésgyanús ügyletéről, Dobrev Klára furcsa földvásárlásáról dr. Budai Gyulát, a MAGOSZ szövetségi igazgatóját kérdeztük.
Bővebben...
 

Tombol a vihar a pénzpiacokon

E-mail Nyomtatás PDF

Az év elején megroggyant amerikai-kínai gazdasági kapcsolatok egy olyan negatív spirálba kerülhetnek, amit a világ többi része vajmi kevés eséllyel tud megmenteni rövid távon - vélik a Cashline elemzői. Szerintük a kínai és az indiai tőzsdék öszszeomlása nemcsak egy lufi leeresztése volt, és nem beszállási pontot kínálnak, hanem - mint általában a piacok - előrejelzik a reálgazdaság jövőbeli teljesítményét is. szoveg>A tomboló infláció nemcsak az árszínvonal-emelkedést takarja, hanem az amerikai pénzügyi válsággal az a bizalmi tőke (bankok, szabályozó hatóság-bankok és vállalatok, bankok között) is elinflálódott, ami közgazdaságilag nem megfogható, de egy általános krízisben kohéziót és kapaszkodót jelenthetne.
Bővebben...
 

A MIÉP IT közleménye

E-mail Nyomtatás PDF


Időnként belenézünk a Kuruc infó cikkeibe, és megdöbbenve tapasztaljuk, hogy az egyik fő perverzitásuk Csurka István elnök úr és a MIÉP mocskolása. Gusztustalan hangnemben írnak többször a MIÉP-tagságról. Ez azért is fura, mert állítólag azonos oldalon állunk. Bár részükről – irományaik ismeretében – eleve megkérdőjelezhető a tisztességes szándék. Mi úgy gondoljuk, hogy a személyes sérelmek fölött áll a haza ügye. Viszont sokaknál ez nincsen így.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség