Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 18, csütörtök, Andrea és Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.

Hírek



A MIÉP elnöksége

E-mail Nyomtatás PDF
A MIÉP elnöksége kiterjeszti az előre hozott választásokért indított kampányát a budai hegyvidéken álló, a Böszörményi út és az Istenhegyi út találkozásánál lévő Turul szobor fennmaradását követelő aláírásgyűjtéssel.
A Fővárosi Közgyűlés SZDSZ-MSZP többsége ismét a szobor elbontása mellett döntött a bukott Demszky javaslatára. A XII. kerület polgármestere, Pokorni Zoltán ezt a magyarságot, a nemzeti érzést, az ősi magyar jelképekhez való ragaszkodást megcsúfoló határozatot fennmaradási engedélykérelemmel óhajtja kivédeni és egy új, a civil áldozatokra való emlékezés jegyében megalkotott köztéri művel akarja kiváltani.
Mindezt helyeseljük.
A Turul szobrot nem hagyjuk.
Bővebben...
 

A többség változást akar

E-mail Nyomtatás PDF

Szinte egyöntetű a magyar társadalomban a valódi rendszerváltozás iránti igény – mutatják a MIÉP által kezdeményezett, az előre hozott választásokat szorgalmazó aláírásgyűjtés tapasztalatai. A gyűjtők elsősorban a forgalmasabb közterületeken várják a kezdeményezés támogatóit, mindazokat, akik névvel, címmel, személyi számmal és aláírással kívánnak tiltakozni az állam irányítását átvevő gazdasági bűnözők uralma ellen. Amíg folyamatosan követik egymást az aláírók, az egyetértésüket kifejezők, ellenséges, rosszindulatú megjegyzések csupán elvétve hallhatók.  A III. kerületi MIÉP-szervezet aláírásgyűjtőit is többnyire egyetértő rokonszenvvel fogadták az óbudaiak, amikor május 23-án, pénteken, a kora délutáni órákban megjelentek a Pók utcai lakótelepen, néhány méterre a HÉV aquincumi megállójától.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség