Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 25, csütörtök, Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.

Hírek



AJÁNDÉKOZZON SZERETTEINEK MAGYAR FÓRUM ELŐFIZETÉST!

E-mail Nyomtatás PDF

A heti Magyar Fórum előfizetési díja egy évre: 12.844 Ft, fél évre 6422 Ft.

A havi Magyar Fórum előfizetési díja egy évre: 5880 Ft, fél évre 2940 Ft.

Számlaszám és számlatulajdonos: 11712004-20341426-00000000 (OTP)

A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

Aki csekken szeretne befizetni, jelezze igényét az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen, vagy a +36-30-7545012-es telefonszámon. (visszahívjuk, ha éppen nem tudnánk felvenni)

Kérjük, a közleményben olvashatóan tüntessék fel annak a nevét, akinek előfizetik a lapot, illetve pontos címét, irányítószámmal.

Köszönettel:

 

Medveczky Attila, A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány kuratóriuma elnöke

 

OCSÚ A BÚZÁTÓL

E-mail Nyomtatás PDF

Tállai András egyéni körzetben megválasztott országgyűlési képviselő a munkáját végzi. A választópolgárok közé jár, hogy megtudja mi a helyzet a térségben. Októberben jelezték felé, hogy cirka 30 forinttal drágább az ő környékükön az üzemanyag, mint az ország más területein. Tállai András utánajárt, s a helyi üzemanyag-kereskedőknél, -forgalmazóknál elérte, hogy legalább a szülőföldjén ne verjék át az embereket. Csökkentsék csak az indokolatlanul magasra felsrófolt üzemanyagárat. Elérte, amit akart, az emberek elégedettek, a képviselő pártja, a Fidesz szintén.

Bővebben...
 

A humanista kommunista

E-mail Nyomtatás PDF

Jánosom Kisem megint szóla, logikus, öt hónap múlva választások lesznek. Azt mondja: Orbán Viktor nem a probléma megoldása, hanem a probléma része. Ő maga viszont csúszik lefele, persze ez meg az ő problémája, már Simicska lapjánál tart. Jánosom Kisem (copyright by Csurka) lukácsista filozófus, az SZDSZ alapító tagja és első elnöke, Lukács-óvodista. Heller Ágnes tanítványa is, plusz a Gorkijban szocializálódott, ahol az egykori pártelit gyermekei nevelkedtek. Az MSZMP-tagból lett SZDSZ-es elnök és párttársa még Kádárt is balról akarta előzni, Demszky például mint maoista. Kis mindig akkor bújik elő, amikor a létező szocializmus haszonélvezői és utódaik alól kicsúszik a talaj. Ilyenkor megjelennek Lukács szellemi ivadékai és monomániásan gyűlölködnek. Így történt ez 1986-ban, így történt 1990-ben, 1998-ban, 2014-ben és így történik ma is.

Bővebben...
 

Ez most harc, méghozzá kemény és vérre menő

E-mail Nyomtatás PDF

A Gyurcsány-féle rendőrség, amelynek 2006-ban esetleg külföldi instruktorai is voltak, fejmagasságban sütötte el a gumilövedékes vadászpuskákat, amelyek közelről halálos sebet is okozhatnak, szemet érve azonban nagy távolságról is legalább fél szemére megvakítják a szerencsétlen tüntetőt. Az első jelentések szerint két embert kezeltek a szemüket ért sérüléssel. Valószínűleg megvakulnak. Ez most az új, liberális bírói ítélet? Ezek a mi megvakított budapesti Vazuljaink?

Bővebben...
 

Mint a kétfenekű dobot

E-mail Nyomtatás PDF

Úgy elverték esküdt ellenségünket, ezt a nagy arcú, általános iskolás, öntelt pofát, mint a kétfenekű dobot, és ebben nem volt semmi meglepetés. A vasárnapi vereség kódolva volt. Tavasszal, Észak-Rajna-Vesztfáliában elszenvedett történelmi vereségükért a tartományi miniszterelnök, az SPD alelnöke bejelentette, hogy vállalja a felelősséget, minden tisztségéről lemondott, Martin Schulz pedig maradt. Schulz pártelnök kancellárjelölti útja kudarccal volt kikövezve. A Saar-vidéken és Schleswig-Holsteinban elveszített Landtag-választás a sorban a harmadik fiaskója volt. Amivel végképp szertefoszlott az álom, hogy az Európai Parlament volt elnöke leválthatja Angela Merkelt a Bundestag-választáson.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség