Itthon



"Nem lehet a világnak úgy segíteni, hogy tönkretesszük a saját népünket"

E-mail Nyomtatás PDF

Az EU-nak segítenie kell a menekülteken, de "nem lehet a világnak úgy segíteni, hogy tönkretesszük a saját népünket" - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Welt am Sonntag című konzervatív német lapnak adott interjúban. Hangsúlyozta, egyetért Ferenc pápával abban, hogy az EU-nak "keresztény felebaráti szeretetből" segítenie kell a menekülteken, de kérdés, hogy miként kell segíteni.

Bővebben...
 

Egyhangúlag elutasítják a magyarok a Soros-tervet

E-mail Nyomtatás PDF

Teljesen feldolgozták a nemzeti konzultáció adatait; az eredmények arról tanúskodnak, hogy a magyarok gyakorlatilag egyhangúlag elutasítják a "Soros-tervet", a kötelező betelepítést, és minden olyan politikai akciót elleneznek, amely ennek megvalósítására irányul - jelentette ki a kormányszóvivő budapesti sajtótájékoztatóján, a bedobozolt kérdőívek előtt. Kovács Zoltán tájékoztatása szerint 2 356 811 űrlapot küldtek vissza: postai úton 2 178 320, interneten 178 491 érkezett. Mind a hét kérdés esetében 2,3 millió felett volt a "Soros-tervet" elutasító válaszok száma.

Bővebben...
 

Orbán Viktor az Apollo Tyres vezetőivel tárgyalt

E-mail Nyomtatás PDF

Orbán Viktor miniszterelnök az Apollo Tyres vezetőivel tárgyalt január 16-án délelőtt az Országházban - tájékoztatta a kormany.hu-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Bővebben...
 

Újabb közel három milliárd forintból újulhatnak meg turistaházak a következő két évben

E-mail Nyomtatás PDF

Közel hárommilliárd forintból újulhatnak meg turistaházak, erdei szállások országszerte a következő két évben, a fejlesztések hat erdőgazdaságot érintenek - jelentette be a földművelésügyi miniszter és a kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos közös sajtótájékoztatón.

Bővebben...
 

Orbán Viktor az Audi vezetőivel tárgyalt

E-mail Nyomtatás PDF

Orbán Viktor miniszterelnök január 15-én délelőtt munkamegbeszélést tartott Peter Kösslerrel, az Audi AG termelésért felelős igazgatótanácsi tagjával és Achim Heinflinggel, az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnökével az Országházban – tájékoztatta a kormany.hu-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség