Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. március 28, csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Itthon



A kormány nem enged a kvótaügyben

E-mail Nyomtatás PDF

A kormány nem enged kvótaügyben, és ezt egyértelművé tette az Európai Bizottsághoz eljuttatott válaszában is – jelentette ki az Igazságügyi Minisztérium (IM) európai uniós és nemzetközi igazságügyi együttműködésért felelős államtitkára 2017. augusztus 23-i budapesti sajtótájékoztatóján.

Bővebben...
 

Új laboratóriumi épületet épített a Xellia dán gyógyszeripari cég magyar leányvállalata

E-mail Nyomtatás PDF

Új épülettel bővítette budapesti gyógyszergyárát a súlyos és életveszélyes fertőzések kezelését szolgáló szerek gyártására szakosodott dán Xellia Pharmaceuticals; a 13 millió dollár - mintegy 3,5 milliárd forint - értékű beruházással 80 új magasan kvalifikált munkahely jön létre a kőbányai üzemben.

Bővebben...
 

A haza semmivel sem pótolható érték

E-mail Nyomtatás PDF

A haza semmivel sem pótolható értéket jelent mindannyiunk számára - hangsúlyozta a honvédelmi miniszter az augusztus 20-i katonai tisztavatáson tartott köszöntőjében, a Parlament előtti Kossuth Lajos téren vasárnap.

Bővebben...
 

Meg kellene reformálni Európa vitakultúráját

E-mail Nyomtatás PDF

Meg kellene reformálni Európa vitakultúráját és döntéshozási technikáit, hogy minden polgár az Európai Unió (EU) egyenrangú tagjának érezhesse magát, és ebben a 16. századi reformátorok jó példát mutatnak nekünk - mondta Balog Zoltán telefonon az MTI-nek.

Bővebben...
 

Felháborító a távozó holland nagykövet nyilatkozata

E-mail Nyomtatás PDF

Felháborítónak nevezte és a lehető leghatározottabban visszautasította Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a távozó holland nagykövet nyilatkozatát Budapesten, újságírók előtt.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség