Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. március 28, csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Itthon



Félszáz település gazdagodik tanuszodával, tornateremmel

E-mail Nyomtatás PDF

Szabó Tünde sportállamtitkár bejelentése szerint a szeptemberben induló tanévben közel ötven hazai településen készül el új tanuszoda, tornaterem, tanterem, illetve újonnan épített iskola. Augusztus 2-ai  sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a beruházások teljes mértékben kormányzati forrásból valósulnak meg, a helyi önkormányzatoknak nem kellett önerőt biztosítaniuk.

Bővebben...
 

Négy százalékkal erősödött az ipari termelés júniusban

E-mail Nyomtatás PDF

Az év hátralévő részében az ipari termelés júniusihoz hasonló mértékű növekedése várható - mondta Pomázi Gyula, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) iparstratégiáért és gazdaságszabályozásért felelős helyettes államtitkára augusztus 4-én az M1 aktuális csatornán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által közölt adatokra reagálva.

Bővebben...
 

5 millió tonna őszi búza termett az idén

E-mail Nyomtatás PDF

A nyári aratási munkák befejeződtek az országban, őszi búzából mintegy 5 millió tonna termett összesen - mondta a Földművelésügyi Minisztérium agrárgazdaságért felelős államtitkára augusztus 2-án, szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.

Bővebben...
 

Augusztus végéig megérkeznek az iskolákba a tankönyvek

E-mail Nyomtatás PDF

Megkezdődött a tankönyvek kiszállítása az iskolákba, a kiadványok a hónap végéig mindenhova megérkeznek - mondta a köznevelési helyettes államtitkár eddi budapesti sajtótájékoztatóján. Maruzsa Zoltán kifejtette: a gyártási folyamat hétfőn lezárult, és ezzel megkezdődhetett, évfolyamonként szétválogatva a könyvek kiszállítása a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. raktáraiból. Hozzátette: az előválogatással is az iskolák munkáját szeretnék könnyíteni a tanévkezdés előtt.

Bővebben...
 

Több fejlesztés valósult meg 106 millió forint összértékben a váci kórházban

E-mail Nyomtatás PDF

Több fejlesztés is megvalósult 106 millió forint értékben, kormányzati segítséggel a váci Jávorszky Ödön Kórházban. Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára szerdán a központi sterilizáló műszerfejlesztése, valamint a légtechnikai és energetikai korszerűsítés átadási ünnepségén emlékeztetett arra: a múlt év végén a kormány úgy döntött, hogy 15 milliárd forintot ad országosan kórházi fejlesztésekre, hogy az intézmények működési költségei csökkenjenek.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség