Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2020. augusztus 8, szombat, László napja van. Holnap Emőd napja lesz.

ItthonAz ugandai államminiszterrel tárgyalt az agrártárca nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára

E-mail Nyomtatás PDF

Tóth Katalin, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára Kitutu Kimono Mary Goretti ugandai víz- és környezetügyi államminiszter asszonnyal tárgyalt május 24-én, Budapesten. A helyettes államtitkár a tárgyaláson hangsúlyozta, hogy Magyarország partnerként tekint az afrikai kontinens egyes országaira, így a Déli Nyitás stratégiájával összhangban az agrártárca arra törekszik, hogy a mezőgazdaság területén tovább erősítse a két ország közötti kapcsolatot.

Bővebben...
 

Képzésekkel is segíti a kormány a kkv-k munkavállalóinak digitális fejlődését

E-mail Nyomtatás PDF

Képzésekkel is segíti a kormány a kis- és közepes vállalkozások (kkv) munkavállalóinak digitális fejlődését, az európai uniós forrásokból megvalósuló támogatásokra a kkv-k folyamatosan pályázhatnak - mondta Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára május 25-én csütörtökön Budapesten, az Ipartestületek Országos Szövetségének (IPOSZ) 34. országos közgyűlésén.

Bővebben...
 

A következő évek tétje Magyarország függetlenségének megőrzése

E-mail Nyomtatás PDF

A következő évek várhatóan arról szólnak majd, hogy Magyarország képes lesz-e az uniós csatlakozása óta kialakult függetlenségét megőrizni - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a 88. Kormányinfón, amelyet Kovács Zoltán kormányszóvivővel tartott közösen az Országházban.

Bővebben...
 

Az EP-határozat egy elhibázott politika lenyomata, valójában egy "Soros-jelentés"

E-mail Nyomtatás PDF

Egy elhibázott politika lenyomatának nevezte az Európai Parlament Magyarországgal szembeni szerdai határozatát Orbán Viktor miniszterelnök, aki szerint valójában egy "Soros-jelentésről" van szó. A kormányfő május 19-én a Kossuth rádió 180 című műsorában azt mondta, a Magyarországot érő támadások mögött a migráció áll - "az összes többi lényegtelen" -, létezik ugyanis egy olyan, párthatárokat is átlépő európai érdekközösség, amelynek célja évi több százezer idegen behozatala a kontinensre. Ennek a gondolatnak az "atyamestere", részben finanszírozója, szervezője Soros György - tette hozzá.

Bővebben...
 

Jövőre 3,1 milliárd forint jut tehetségfejlesztésre

E-mail Nyomtatás PDF

Jövőre várhatóan 3,1 milliárd forint jut a fiatalok tehetségfejlesztésére, tehetséggondozására a költségvetésben, ez az összeg 330 millió forinttal több az ideinél - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára budapesti sajtótájékoztatóján.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség