Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 20, szombat, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Itthon



Az ugandai államminiszterrel tárgyalt az agrártárca nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára

E-mail Nyomtatás PDF

Tóth Katalin, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára Kitutu Kimono Mary Goretti ugandai víz- és környezetügyi államminiszter asszonnyal tárgyalt május 24-én, Budapesten. A helyettes államtitkár a tárgyaláson hangsúlyozta, hogy Magyarország partnerként tekint az afrikai kontinens egyes országaira, így a Déli Nyitás stratégiájával összhangban az agrártárca arra törekszik, hogy a mezőgazdaság területén tovább erősítse a két ország közötti kapcsolatot.

Bővebben...
 

Képzésekkel is segíti a kormány a kkv-k munkavállalóinak digitális fejlődését

E-mail Nyomtatás PDF

Képzésekkel is segíti a kormány a kis- és közepes vállalkozások (kkv) munkavállalóinak digitális fejlődését, az európai uniós forrásokból megvalósuló támogatásokra a kkv-k folyamatosan pályázhatnak - mondta Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára május 25-én csütörtökön Budapesten, az Ipartestületek Országos Szövetségének (IPOSZ) 34. országos közgyűlésén.

Bővebben...
 

A következő évek tétje Magyarország függetlenségének megőrzése

E-mail Nyomtatás PDF

A következő évek várhatóan arról szólnak majd, hogy Magyarország képes lesz-e az uniós csatlakozása óta kialakult függetlenségét megőrizni - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a 88. Kormányinfón, amelyet Kovács Zoltán kormányszóvivővel tartott közösen az Országházban.

Bővebben...
 

Az EP-határozat egy elhibázott politika lenyomata, valójában egy "Soros-jelentés"

E-mail Nyomtatás PDF

Egy elhibázott politika lenyomatának nevezte az Európai Parlament Magyarországgal szembeni szerdai határozatát Orbán Viktor miniszterelnök, aki szerint valójában egy "Soros-jelentésről" van szó. A kormányfő május 19-én a Kossuth rádió 180 című műsorában azt mondta, a Magyarországot érő támadások mögött a migráció áll - "az összes többi lényegtelen" -, létezik ugyanis egy olyan, párthatárokat is átlépő európai érdekközösség, amelynek célja évi több százezer idegen behozatala a kontinensre. Ennek a gondolatnak az "atyamestere", részben finanszírozója, szervezője Soros György - tette hozzá.

Bővebben...
 

Jövőre 3,1 milliárd forint jut tehetségfejlesztésre

E-mail Nyomtatás PDF

Jövőre várhatóan 3,1 milliárd forint jut a fiatalok tehetségfejlesztésére, tehetséggondozására a költségvetésben, ez az összeg 330 millió forinttal több az ideinél - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára budapesti sajtótájékoztatóján.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség