Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 20, szombat, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Itthon



Parlament előtt a versenyképességet javító törvénycsomag

E-mail Nyomtatás PDF

Május végén döntést hozhat a parlament azokról a törvénymódosításokról, amelyek a Nemzeti Versenyképességi Tanács üzleti szabályozási környezet javítására tett javaslatait tartalmazzák - jelentette be Varga Mihály a testület ülését követően.

Bővebben...
 

A Tavares-jelentés után itt a Soros-jelentés

E-mail Nyomtatás PDF

A Tavares-jelentés után itt a Soros-jelentés - reagált Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter arra, hogy az Európai Parlament (EP) a hetes cikk szerinti eljárás előkészítését kéri Magyarországgal szemben.

Bővebben...
 

Magyarország nem kíván változtatni bevándorláspolitikáján

E-mail Nyomtatás PDF

Az Európai Bizottság Belügyi Tanácsának brüsszeli ülésén ezúttal is a migrációs politikáról és a terrorizmusról tárgyaltak 2017. május 18-án az uniós belügyminiszterek. Pintér Sándor belügyminiszter felszólalásaiban és tárgyalásai során hangsúlyozta: a magyar kormány látja, hogy egyre nagyobb a nyomás az országon, ennek ellenére Magyarország nem kíván változtatni bevándorláspolitikáján. A miniszter az Európai Parlament vonatkozó határozatára, a migrációs biztos a kvóták elfogadásáról szóló fenyegetésére és az Európai Bizottság újabb felszólító levelére utalt.

Bővebben...
 

Altusz Kristóf helyettes államtitkár úr zágrábi látogatása

E-mail Nyomtatás PDF

Altusz Kristóf, a Külgazdasági és Külügyminisztérium európai és amerikai kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára 2017. május 18-án konzultációt folytatott horvát külügyminisztériumi partnerével, Zrinka Ujevic európai uniós ügyekért és kétoldalú kapcsolatokért felelős helyettes államtitkárral, továbbá Gordan Bakota politikai igazgatóval.

Bővebben...
 

Az európai energiahatékonysági célról tanácskoztak az uniós energiaügyi miniszterek

E-mail Nyomtatás PDF

Jelentős terhet róna a tagállamokra a 2030-as európai energiahatékonysági cél 3 százalékos emelése, ezért Magyarország azt nem támogatja – mondta Aradszki András energiaügyért felelős államtitkár az Energia Tanács informális találkozóján a máltai Vallettában, 2017. május 18-án.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség