Külföld



Lengyel nagykövet: megértőek, támogatóak a magyarok az itt élő lengyelek iránt

E-mail Nyomtatás PDF

Nagyon építő, az országban élő lengyeleket támogató magatartást tapasztal Magyarországon Jerzy Snopek nagykövet, aki erről a Kossuth Rádió május 19-ei péntek reggeli műsorában beszélt.

Bővebben...
 

Légi és tengeri incidensek a Kelet-kínai-tenger térségében

E-mail Nyomtatás PDF

Kínai vadászgépek befogtak egy amerikai felderítő repülőgépet május 17-én a Kelet-kínai tenger felett, a térségben Japán harci gépeket vezényelt egy vitatott hovatartozású szigetcsoporthoz miután csütörtökön négy kínai hajó japán területi vizekre hatolt be.

Bővebben...
 

Öt éve a legnagyobb mértékben nőttek a német termelői árak

E-mail Nyomtatás PDF

A várakozások felett, több mint öt éve a legnagyobb mértékben nőttek a termelői árak áprilisban Németországban a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis május 19-én közzétett kimutatása szerint.

Bővebben...
 

A migránsok befogadásának szigorúbb ellenőrzését szorgalmazta az olasz korrupció ellenes hatóság vezetője

E-mail Nyomtatás PDF

Az olasz szervezett bűnözésnek a migránstáborok iránti "üzleti érdeklődését" hangsúlyozta Raffaele Cantone ügyész, az olasz korrupció ellenes hatóság (Anac) vezetője, aki ezért az Itáliába érkező migránsok befogadási rendszere ellenőrzésének szigorítását szorgalmazta az olasz parlament migrációs bizottsága előtt május 18-án . Raffaele Cantone bejelentette, hogy a szicíliai maffia tartotta kézben a szigeten található Mineo kisvárosában működő migránstábort (Cara).

Bővebben...
 

Az indiai legfelsőbb bíróság előtt a muszlim "instantválások" ügye

E-mail Nyomtatás PDF

Meghallgatások kezdődtek május 18-án az indiai legfelsőbb bíróságon abban az ügyben, melyben az a kérdés, hogy muszlim férfiak jogszerűen mondhatják-e ki házasságukat semmisnek tetszés szerint, akár pillanatok alatt - jelentette a BBC brit közszolgálati rádió és televízió honlapja.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség