Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 25, csütörtök, Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.

Interjú

A református magyarság egységének ünnepe

E-mail Nyomtatás

- Szép és nagy ünnep után köszöntöm dr. Bölcskey Gusztáv református püspököt. Püspök úr! Megrendítően szép ünnep volt Debrecenben. Hány püspök állta körül az Úr asztalát a Kárpát-medencei magyar istentiszteleten?
Bővebben...
 

Privatizálják a magyar misét

E-mail Nyomtatás

Magyar misét tartottak húsvétkor a moldvai Pusztinában. Berszán Lajos atya, a gyimesfelsőloki Szent Erzsébet Líceum alapítója és lelki vezetője a faluból származó tíz végzős diákjáért mutatta be a magyar nyelvű szentmisét - írta április 20-án az erdely.ma honlap. Ezen a hírportálon két nappal azelőtt Nyisztor Tinka arról számolt be, hogy nem engedték be a hívek nagy részét a templomba. Ezt a hírt viszont cáfolták egyesek, mondván, csak arról van szó: a pap nem hirdette meg a misét, s nem is harangoztatott. Minderről dr. Nyisztor Tinkát, a Szent István Egyesület elnökasszonyát kérdeztem.
Bővebben...
 

Otthonvédők

E-mail Nyomtatás

Radikalizálódhatnak az emberek otthonaik védelmében - mondta lapunk kérdéseire Simó Endre a Magyar Szociális Fórum szervezője - Új kormánya van Magyarországnak, aki a megszorító intézkedésekkel próbálja kezelni a válságot, amely válságba hat éve belekeveredett Magyarország. Mi a Magyar Szociális Fórumnak az új kormány intézkedéseiről a véleménye?
Bővebben...
 

Magáncégeket gazdagít a parkolási díj

E-mail Nyomtatás

Legin István, az Emberibb Parkolásért Mozgalom (EMPAMO) alelnöke szerint a Budapesten működő három parkolási társaság összesen 19 milliárd forint bevételt könyvelt el az elmúlt három évben. A tulajdonos önkormányzatok viszont ennek csak kevesebb, mint a felét látták viszont. A Budapesti Önkormányzati Parkolási Társulás 2006 és 2008 között összesen négymilliárd forint nettó bevételt könyvelhetett el a 13400 parkolóhely után, derül ki az egyik internetes újság birtokában lévő dokumentumból.
Bővebben...
 

A politikai hatalom totálisan erkölcstelen

E-mail Nyomtatás

Kondor Katalin, az Echo tv műsorvezetője, a Magyar Rádió volt elnök asszonya.
- A Magyar Igazság és Élet Pártja elsőként kezdett aláírásgyűjtésbe az előre hozott választásokért. A folyamatosan bővülő névsor egyik aláírója Kondor Katalin. Néhány napja a baloldali média támadást intézett azok ellen, akik támogatják a MIÉP kezdeményezését. Mi a véleménye erről?
Bővebben...
 

Nemzeti akarat

E-mail Nyomtatás

- Szűrös Mátyás az  Echo Tv-ben kijelentette: "A Fidesz, a KDNP, a MIÉP és a Munkáspárt a nemzeti közép felé terelné az országot, és képes lenne nemzeti akaratot kialakítani, mert ezek a pártok lefedik a társadalom különböző irányzatait."
Bővebben...
 

A magyar vízvagyon nem eladó

E-mail Nyomtatás

"Nyomatékosan felszólítjuk a szocialistákat: verjék ki a fejükből a magyar vízvagyon értékesítésére vonatkozó elképzeléseiket" - jelentette ki Fónagy János országgyűlési képviselő. Képviselő úr, miért kell társadalmi tulajdonban megtartani a magyar vízvagyont?
Bővebben...
 

Az Európai Parlamentben Tőkés László példáját követjük

E-mail Nyomtatás

Várkonyi József agrármérnök, a MIÉP sátoraljaújhelyi elnöke, a Magyar Igazság és Élet Pártja EP listáján szereplő szakértő.
Bővebben...
 

A kifosztás folytatódik

E-mail Nyomtatás


Gyurcsány megszorító csomagjáról kérdeztük a szakszervezeteket

Bővebben...
 

Nincs szükség az OEP-re

E-mail Nyomtatás

A brutálisan alacsony finanszírozás és a humánerőforrás-problémák okozzák a legnagyobb bajokat az egészségügyben - fejtette ki lapunknak dr. Tóth Gábor sebész főorvos, a MIÉP II. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje.
-A gazdasági válság és a kormány tehetetlensége nem kíméli a magyar társadalmat. Az egészségügynek milyen károkat kell elszenvednie?
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség