Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 20, szombat, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Lakásleválasztás

E-mail Nyomtatás


Megjelent: Magyar Fórum, XXI. évfolyam, 20 szám

Ma reggel, 2009. május 18-án az MR-I 180 percében, vagyis a közszolgálati rádióban, amelyet az adófizetők pénzéből tartanak fenn, de egyelőre majdnem teljes mértékben az adószedők, régebben regálé bérlők és a milliárdos nemzetidegenek vezetése alatt áll, a hírekben közölték egy általam kevéssé ismert közvélemény-kutató cég adatát, amely szerint a Magyar Gárdát a magyarok 8-10 százaléka nem utasítja el, sőt inkább kedveli. Ezzel a kis hírrel, amelynek semmilyen indítéka, oka nem volt, semmihez nem kapcsolódott, Balóné Morvai Krisztina és a gárdát működtető Jobbik óriási előnyhöz lett juttatva a közelgető európai választásokon. A többi párt, ha helyet kap is a hírekben, csak és kizárólag a választási blokkban szerepelhet. Vagyis a hallgatók többsége által elkattintott részben. A kivételezés szándéka nyilvánvaló: felfejleszteni a Jobbikot. Még az MSZP-vel szemben is, de annak érdekében. Ezt a hírt a hírszerkesztőség beavatott tagja, titkosszolgálati embere, a legfelsőbb körök megbízottja helyeztethette el a műsorban. A kora reggeli, még álmos és ennélfogva még öntudatlan fogékonyságú agyakban megtapad ez a hír. Azt sugallja, hogy a Jobbikra leadott szavazat, akármit mond majd később a Fidesz, nem vész el, mert a Jobbik 8-10 százalékon áll. Már most.


(A kormány képes erő: A trójai Baló-hölgy, Szima Judit rendőrhölgy, Gárdista hölgy)

Bővebben...
 

Elitcsere

E-mail Nyomtatás

Az egyre mélyülő világgazdasági válság kezdetei, kiváltó okai mindinkább homályba vesznek. Korábban még hallottunk ugyan bizonyos szétpukkanó buborékokról, bankok és biztosítótársaságok összeomlásáról, a felelőtlen hitelezésekről és tranzakciókról, de most már a válságnak csak aktuális hírei vannak. Elbocsátásokról, leállásokról, dollár- és eurószázmilliárdok bankrendszerbe pumpálásáról szólnak a válsághírek.
Bővebben...
 

Baló Györgyné Morvai Krisztina, Rózsa György Eduardo Flores, Bajnai György Gordon

E-mail Nyomtatás

A párhuzamba állítás, illetve a három személy egy gyékényen árulásának sugalmazása korántsem önkényes. Mindhárom személyt, a megölt terroristát és a még élő miniszterelnököt és a híres jogvédő asszonyt a hazugságok légiója fonja körül, tevékenységük a médiumok által teremtett mesterséges térben folyik, a múltjuk egyaránt végtelenül zavaros, a két férfi között a különbség csak annyi, hogy Bajnai nem muzulmán. Illetve eddig még nem derült ki róla, hogy az. Rózsa Flores életútjának állomásait a lapok és a tévék az alábbiak szerint sorolják fel: zsidó apától és spanyol anyától született Bolíviában, de Budapesten kezdett tanulni. Az ELTE mellett, vagy után járt a minszki szovjet kémképző főiskolára, dolgozott a KISZ KB apparátusában, volt határőrtiszt, harcolt a szerb-horvát háborúban, s ott ezredesi rangig vitte. Költő, a Kapu főszerkesztő-helyettese, muzulmán, egyes emlékezők szerint homoszexuális, de az újabb riportok egy menyasszony létezéséről és egy nógrádi házbirtokról is tudósítanak, és a legfontosabb és talán legérdekesebb és leggyakoribb közlés vele kapcsolatosan, hogy élénk, "szoros kapcsolatokat ápolt a magyarországi szélsőjobbal".
Bővebben...
 

Csurka: Jönni fog a Revizor!

E-mail Nyomtatás


Csurka Istvánnal 75. születésnapja alkalmából beszélgettünk. A drámaíróról kiderült, hogy élete fő műve egy regény lesz, amely most készül, és hogy szerinte a közelmúlt tragédiáit a titkosszolgálatok írták.

Bővebben...
 

A romlás gombája: Reformszövetség

E-mail Nyomtatás

Földbe dőlt, ázó, rothadó fatörzsekből, sokáig nem bolygatott trágyadombokból olykor mérges gombák nőnek ki. Ezek dúsak, tetszetősek, de még az éhes állat is elkerüli őket. A Reformszövetség ilyen, a kormány, a libe-ralizmus és az országrontó komprádorbur-zsoázia trágyadombján nőtt mérges gomba. E heti számunkban ezzel a trágyagombával nagy terjedelemben, több írásban is kénytelenek vagyunk foglalkozni, mert benne aljas és alantas végkifejletét látjuk félrecsúsztatott rendszerváltásunknak.
Bővebben...
 

Magánvád

E-mail Nyomtatás

Egyetértve a Nemzeti fórum két képviselőjének Nyilatkozatával, Bíró Zoltán, Für Lajos és Lezsák Sándor „Vád”-jával az alábbi pót-magánváddal egészítem ki ezeket:
A Gyurcsány garnitúra a nemzetközi zsidó bankoligarchia utasításának megfelelően, Magyarország zsidó megszállásának érdekében tudatosan fokozza az országban a zűrzavart.
Bővebben...
 

A pátosztalan

E-mail Nyomtatás


Elhangzott 2009. február 11-én a Gyurkovics Tibor-emlékesten

Valószínűleg a legnehezebbre vállalkozik az, aki a magyar Parnasszusra tarisznyájában egy szem hamuban sült  pátosz nélkül akar feljutni. Eddig az irodalomtörténet tanúsítványa szerint is két huszadik századi költőnek sikerült ez maradéktalanul: Szabó Lőrincnek és Weöres Sándornak. Mindkét óriás Gyurkovics Tibor előképei és mesterei közé tartozik. Szabó Lőrinctől a mindennapi közlő mondat, a szinte prózai állapot és lélekrajz verssé emelését tanulta meg, Weöres Sándortól pedig a játékosságot, az öniróniát és hetyke dallamok fütyörészését tanulta el.

Bővebben...
 

A válság meghaladása

E-mail Nyomtatás

Helmuth Schmidt, az egyik utolsó hiteles európai koponya cikket írt a "Die Zeit" című hetilapba a globális pénzügyi válságról és a gazdasági visszaesésről, s az írást a Népszabadság hétvégi mellékletében leközölte. A gondolatmenet, amely így hál Istennek idejében a magyar közvélemény elé került, írójának szelleme szerint nem tartalmaz semmi önmutogatást, felesleges szószaporítást és még német részrehajlást sem, de bátran rámutat a beállott pénzügyi válság okára. "Egyébiránt pedig mindanynyiónknak el kell viselnünk, hogy a ragadozó kapitalizmus egoista menedzsereinek nagy többsége odébbáll a nyereséggel." A "ragadozó kapitalizmus egoista menedzsereit" mi is ismerjük, országunkat jelenleg ők tartják uralmuk alatt.
Bővebben...
 

Keresztény öntudatosodás

E-mail Nyomtatás

Megjelent a Magyar Fórumban- XXI. évf. 4 szám

Számadás elől bujkáló milliárdosunk, Gy. F. a világválságra hivatkozó időhúzásainak elemzését most mellőzve, XVI. Benedek pápa világpolitikai jelentőségű egyházpolitikai döntésére vetünk egy szerény pillantást. XVI. Benedek a napokban visszafogadta azokat a püspököket és híveiket az Anyaszentegyházba, akiket az előző korszakban, elsősorban nemzetközi zsidó nyomásra kitagadtak.
Bővebben...
 

Harmadik út, kontra zsidó megszállás

E-mail Nyomtatás


Ennek az írásnak a tárgya az a 2002 óta felerősödött tragikus folyamat, amely rövid, egy-két évtizednyi időn belül a magyarság felszámolódását és Magyarország izraeli megszállását fogja eredményezni akkor, ha a magyarság nem tér észre és nem áll ellen. Az ellenállás minden nap minden órájával nehezebb, mert a magyarság gyengül, kivérzőben van és roppant erőszakosan, körmönfontan, óriási anyagi fölény által támogatott nyomulással és körültekintéssel kötik gúzsba. Ugyanakkor előállt egy új lehetőség a szabadulásra és az ellenállásra: a liberális kapitalizmus, a fogyasztói társadalom összeomlása, pontosabban összeomlásának kezdete.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség