Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 25, csütörtök, Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás

A csőd, az összeomlás és az ezekkel való fenyegetés egyszerű és közönséges beszédtéma lesz lassan a médiákban. A kétségbe- esés és még az aggodalom sem szólal meg az előadókban. A hallgatóság is elereszti a füle mellett a hírt. A roppantul megdrágult élet, a naponta felkúszó élelmiszerárak és közszolgáltatások, benzin és olajár már elég régen rak elviselhetetlen terheket a családok, a vállalkozások nyakába, tehát a csőd már jelen van. Ez a csőd voltaképpen már a Kádár-Aczél rendszerben bekövetkezett és akkor azt mondtuk rá: "ez van". Amikor két ember találkozott és meghányta-vetette a dolgokat, s megállapította, hogy tehetetlen a sok bornírtsággal szemben, széttárta a karját , fanyar mosolyt rajzolt az ábrázatára és"ez van"-t cserélt társával.
Bővebben...
 

Csurka István március 15.-i beszéde

E-mail Nyomtatás
Kedves Magyar Testvéreim! Ha elfogulatlanul pillantunk bele történelmünk mélységeibe, nagyon meglepő összefüggésekre bukkanhatunk. 1848 szabadságharcát ma a köztudat március tizenötödikével, a márciusi ifjak pesti forradalmával azonosítja. Ahogy telnek-múlnak az évek, mindinkább ennek a kokárdás ifjúságnak a fellépéséből, lendületéből, forradalmi követeléseiből bontjuk ki az egész szabadságharcot. A nemzeti emlékezet, mint valami istenség ítél, helyre tesz, felnagyít és eltörpít történéseket, alakokat, és úgy alkotja meg a történelmet - ez való-színűleg minden nép életében így történik -, ahogy a megmaradása és kiteljesedése érdekében a legcélszerűbb.
Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök vasárnap este még Baló Györgyből sem tudott egy megértő mosolyt kicsikarni a "Szólás szabadsága" című állandó műsorban, pedig Baló nem tartozik az ő esküdt ellenségei közé. Az a kopár butaság, az a kocsma mélyi érveléstechnika és az a gátlástalanság, amivel a jelenlegi miniszterelnök előáll, szánalmas.
Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás
A múltkorjában biztos adat birtokába kívántam jutni a pisztoly feltalálásának és alkalmazásának idejéről és ezért fellapoztam a Magyar Nagylexikon 7., ED-FE kötetét. A "fegyver" szócikk mindössze 17 sor, tartalmazza a fegyverek felosztását hideg, lő,- vagy tűz- és rakétafegyverekre, de semmilyen történelmi áttekintést nem ad az emberiség sorsát talán mindennél inkább befolyásoló eszközről. Gondoltam, átugrom az internetre, ott biztosan megtárgyalják a kérdést történeti alapon is. Vesztemre.
Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás
Koszovó független. Ez olyan szép, hogy szinte nem is lehet igaz. Pristina, a főváros utcáin több nap óta hullámzik az ujjongó fiatal tömeg. Az a boldogságuk, hogy kivívták a függetlenségüket. Kétségtelen, hogy évek óta tartó folyamatos népszavazással, amely néha fegyveres harcba torkollott, harcoltak a függetlenségért és mindenekelőtt a Szerbiától való elszakadásért. Szerbia, de különösen a szerb vezetéssel létrehozott mesterséges államalakulat, Jugoszlávia valóban megalázó módon bánt velük, koszovói albánokkal. Nem maradt nekik más lehetőségük, mint szaporodni.
Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás
Meghökkentő és első látásra érthetetlen dologgal szeretnék foglalkozni ezúttal: fogástörténettel. Éspedig nem a szabadfogású birkózás kar-, derék- és nyakmegragadásainak kialakulásával, s még csak nem is a nagykalapács nyele marokba kapásának és vele a vas, vagy a másik ember egyengetésének múltjával és jelenével, hanem a liberális népbutítás fogásainak állomásaival, fogástörténetével. Azaz tehát, lesz itt szó a pörölyről.
Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás
Elhangzott a szó. A Magyar Nemzet pénteki számában, az ötödik oldalon tömör és tényszerű írás jelent meg dr. Komár Lajos tollából. A nyugállományú bankár, a CIB Bank egykori vezérigazgatója, a Nemzeti Bank egykori alelnöke azt fejti ki, logikusan, pontokba foglalva, hogy Magyarországnak a jelenlegi kilátástalan és államcsőddel, összeomlással fenyegető helyzetéből való megszabaduláshoz két, egyaránt szükséges lépést kell megtennie: új alkotmányt kell életbe léptetnie és adósságátütemezést kell kérnie. Különösen ez utóbbi látszik a volt magas rangú bankár és
Bővebben...
 

A MIÉP XV. Országos Gyűlése

E-mail Nyomtatás
Tisztelt Országos Gyűlés! Elnökké választásom óta nem kettő, hanem három év telt el, s ezért most az elnökválasztás egybeesik az elnökség újraválasztásával. Ezt a helyzetet kötelességem megindokolni és minden küldött számára átláthatóvá tenni.
Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás

A kísérteties hasonlóságokra való tekintettel újraközlöm az 1993. március 25-én Hatalomra törni? címmel írt cikkemet. Igaz, kicsit megfordultak a dolgok, de a látlelet, azt hiszem, érvényes.

Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás
Csak szúrópróbaszerűen szoktam megvenni a Népszavát, mert undorodom attól a most már nyílt magyarellenességtől, amely  úgyszólván az egész lapot megtölti. A próbavásárlásom sikeres volt. Találtam magyarellenes bűnesetet a Szép Szóban, a mellékletben. Ugyanúgy, mint a most már minden tévéhíradóban felbukkanó állami próbavásárló, vagy ANTSZ végrehajtó, tudnék büntetni, ha volna hozzá hatalmam. Most úgy érzem magam, mint a szerencsétlen magyar kiskereskedő, akitől elveszik a házi túrót a kitűnő szaglású ellenőrök, hogy még azt is a nemzetközi áruház- láncokban vegyék az emberek.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség