Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 19, péntek, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás
Folytatva az év első hetében megkezdett gondolatmenetet, szükséges a magyar társadalom titkosszolgálati és elsősorban izraeli irányításának, ellenőrzésének tényeit szilárdabban alátámasztanom. Ennek jelenségei a következők: mindenekelőtt a bevándorlás, betelepedés, sőt még az átutazás adatainak, arányainak, számszerűségének és a már birtokolt volt magyar vagyon menynyiségének és az irányító személyek kilétének eltitkolása, teljes elrejtése és a közbeszédből való teljes kivonása.
Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás
Szeretettel köszöntöm kedves olvasóinkat a lap ugyanazon helyén, másik cím alatt, de lényegében változatlan szándékokkal és mindenképpen változatlan elszánással. A közös szándék, hogy teremtsünk végre új, egészséges, magunknak való rendszert hazánkban, azaz idézzünk elő komoly öszszefogással alapvető változást az életünkben, nem is változhat. Aki ezt feladja, vagy aki most adja fel, amikor a legnehezebb, de nem a legkilátástalanabb, az nem elég gerinces ember.
Bővebben...
 

Ellenállás

E-mail Nyomtatás
Összefoglalásra teszek kísérletet az esztendő utolsó, összevont számában. Nem az események és a politikai történések értékelése a célom, azt majd nyilván megteszik azok, akik ezt szokták - hanem az irányra és a jellegre szeretnék rámutatni. Ami az utóbbit illeti, nem szolgálhatok új megállapítással, sokszor elmondtam és leírtam már itt: a jelleg gyarmati. Ebben az évben e tekintetben csak annyi változás történt, hogy Magyarország az előzőeknél is na-gyobb mértékben, gyorsabban és végzetesebben csúszott a pénzügyi zsidó világha-talom, Izrael, a globalizmus nehéz táblái alá, és egyre kevesebb az esélye, hogy élve kimászhat ezek alól a tektonikus nyomások alól.
Bővebben...
 

Ellenállás

E-mail Nyomtatás
 Amikor egy nemzeti kultúra haldoklik, akkor a pusztulás, a szétesés jelei minden eseményben, kicsi és nagy jelenségben feltűnnek, előtörnek, bűzlenek. Borzalmas dolog erről advent idején beszélni, a vergődés látása is nyomasztó, s az ember attól fél, hogy a tények felsorolásával is a halált sietteti.
Bővebben...
 

Népszavazás

E-mail Nyomtatás
Nemzeti tudatunk - és tudatalattink - ősidők óta a népet tekintette a legfelsőbb fórumnak, az ítéletalkotás és a bölcsesség legmagasabb övezetének. Már akkor is, amikor a nép még pórnépnek neveztetett és lent élt a nemesi nemzet alatt és különösen a minden hatalmat kezében tartó arisztokrácia és a királyi hatalom várai tövében. Amikor még nem tudott írni-olvasni, és népszavazásokat sem rendeztek számára, akkor is. "Habár felül a gálya és alul a víznek árja, azért a víz az úr" írta Petőfi Sándor, amikor a népfelség elve, követelménye a magyar világba berobbant.
Bővebben...
 

Ellenállás

E-mail Nyomtatás
Vigyázat! A bolsevik-liberális hatalom, s benne elsősorban az SZDSZ céljai, megváltoztak. Fel ugyan nem adták a több-biztosítós egészségbiztosítási rendszer bevezetését, sem pedig a magyar iskolarendszer tönkretételét, de belátták, hogy eredeti, általuk elképzelt formájában semmiképpen nem fog menni, és a többi nemzetromboló cél gyors megvalósítása is megtörik a társadalom ellenállásán, ezért most minden erővel a zavarkeltésre összpontosítanak. Minden menjen tönkre minél előbb, minden, ami még él rohadjon el, senki se bízzék senkiben és minden menjen a moslékba.
Bővebben...
 

Ellenállás

E-mail Nyomtatás

- A forradalom megmentése - IV.

Nem kell önkényesnek lenni és a tényektől elrugaszkodni ahhoz, hogy a forradalmat két részre tagoljuk. Az első rész az előkészületekkel, a forrongás, a vitatkozás és a lendületbe jövés hónapjaival együtt a forradalom belső erők felett aratott október végi győzelméig tart,  a második a forradalom kiterjedése az egész országra, majd a szovjet lerohanás után az elért eredmények csakazértises, minden áron való megvédése, és a végső cél: az áhított magyar demokrácia képtelen körülmények közötti megteremtése. Az első szakasz október 28-29-ig tart, a második egészen az év utolsó napjaiig.
Bővebben...
 

Ellenállás

E-mail Nyomtatás
Egy héttel október huszonharmadika előtt, október 15-én hétfőn kézhez vettem a PKKB végzését, amely visszavonja a 7B 24799/2005/20. szám alatt ellenem október 4-én kiadott elfogatóparancsot. A feloldást a PKKB negyedik emeleti helyiségében kihirdető bírónő azt a tanácsot adja átadáskor, hogy egy darabig hordjam ma-gammal ezt az iratot, mert egy kis időbe kerül, amíg átmegy az ügyintézés váltóin, és ha velem szemben fellépnének a letartóztató közegek, ennek felmutatása esetén kötelesek elengedni. Az irat le van pecsételve.
Bővebben...
 

Ellenállás

E-mail Nyomtatás

A forradalom megmentése III.

 A forradalom és szabadságharc végső alakjának a rögzítése a nemzet emlékezetében az egyik legfontosabb rendszerváltási küzdelem lett. A Kádár-rezsim, miután a forradalmat minden korszakolás és árnyalás nélkül egységesen ellenforradalomnak nyilvánította és ezt így rendelte tanítani az iskolákban, így parancsolta megírni és megfilmesíteni, és ennek a nemzetellenes hazugságnak a szajkózásához kötött minden karriert, magától értetődően nem sokat bíbelődött sem az igazsággal, sem pedig a forradalom jellegének meghatározásával, a forradalom egy-egy korszakának kiemelésével.
Bővebben...
 

Ellenállás

E-mail Nyomtatás

A forradalom megmentése II.

 A forradalom alaphangját páratlan tisztasággal és erővel a műegyetemi ifjúság gyűlése ütötte meg október 22-én délután. Minden, ami előtte történt, ide torkollott, a kérések és javaslatok, a korábbi vitákban kialakult álláspontok a megfogalmazott kiáltványban öltötték fel a határozott követelés alakját. A műegyetemisták 16 pontja  levetett magáról minden bizonytalankodást. Ez már a forradalom hangja volt.   "Nyilvános tárgyalást követelünk Farkas Mihály és társai bűnügyében, Rákosi Mátyást, aki első fokon felelős a közelmúlt minden bűnéért és az ország tönkretételéért, hozzák haza és állítsák a nép ítélőszéke elé."A műegyetemisták 16 pontja félelem nélküli, semmiféle méricskélést nem tartalmazó, az egész nemzethez szóló kiáltvány volt.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség