In memoriam Csurka István



Megmaradni

E-mail Nyomtatás PDF
Az Egyesült Államok sokadszorra vétózta meg a Biztonsági Tanácsban az Izraelt elítélő határozatot. A zsidó hadsereg teljesen értelmetlenül vérengzett Gázában, áldozatainak többsége asszony és gyermek volt. A tényeket azonban nem lehet megvétózni. Ha egy hatalom erre vetemedik, nem kerülheti el a bukást. A pénz és a fegyvereinek ereje ugyan hosszú ideig fenn tudja tartani az igazságot megvétózó hatalmat, a Szovjetunió háromnegyed évszázados fennállása alatt közel ötven évig vétózta meg a magyar, a cseh, a lengyel valóságot, Európa valóságát, és természetesen az orosz és szibériai tényeket, de végül összeomlott.
Bővebben...
 

Megmaradni

E-mail Nyomtatás PDF
A „közelítő tél”-ben – Berzsenyi gyönyörű, mélymagyar kifejezése ez – ideje elszámolást készítenünk a szeptember közepe óta tartó és a forradalom ötvenedik évfordulójához is kapcsolódó forrongásokról. A mérlegnek két serpenyője van. A magyar s keresztény fél bizonytalan, identitás- hiányban szenved, nem tudja, mit akar, mégis győzött, levegőbe emelte a pénz, a maffiahatalom, a globalizmus haszonélvezőinek posztkommunista, liberálbolsevista és zsidó elitserpenyőjét.
Bővebben...
 

Megmaradni

E-mail Nyomtatás PDF
Az emberiség, pontosabban a nyáj-emberiség többsége ma azt hiszi, hogy az „übermensch” képzete el van vetve. A háborúnak vége, a németeket legyőzték, az übermenschek az „egyéb veszteségek” – Other Loses–kategóriába kerültek. Elpusztultak, az uralmat átvette a boldog tömeg uralma. Az emberek ma már nem látják, hogy Gyurcsány, Leisztinger, Kóka, Gergényi negatív übermenschek, akiket a bolsevizmusba oltott neoliberalizmus termelt ki és emelt ki magából.
Bővebben...
 

Megmaradni

E-mail Nyomtatás PDF
A forradalom és szabadságharc ötvenedik évfordulója előtt minden a képtelenség riasztó, árvízszerű kiteljesedése felé halad.
Bővebben...
 

Megmaradni

E-mail Nyomtatás PDF
Sorsdöntő napok következnek, adtam hangot kételyek és fenntartások között reménykedésemnek egy héttel ezelőtt ugyanitt. Most lehangoltan a sorsdöntés távolodására, sőt elmaradására figyelmeztetek. Amikor a múlt kedden a magyar lehetőségek és a rendszerváltás lehetőségében reménykedtem, még előtte voltunk a péntek délutánra hirdetett Fidesz tömeggyűlésnek, Orbán beszédének.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség