Filmtár



A MIÉP jelöltje az örmény kisebbségi önkormányzatnál

E-mail Nyomtatás PDF

2008. november 27-én, a délutáni órákban, Agárdi László, a MIÉP ferencvárosi képviselőjelöltje kampánysétát tett a Ráday utcában és a Bakáts téren, hogy megismerkedjen az ott lakók problémáival. „Kijön-e nyugdíjából?” „Tudják-e finanszírozni gyermekük továbbtanulását?” „Mekkora bérleti díjat kell fizetni egy üzletért a Ráday utcában?” „Van-e korrupció a kerületben?” – főleg ezek a kérdések vetődtek fel. A lakók örültek, hogy végre van egy politikus, aki személyesen, s nem a médián keresztül kommunikál velük. Néhányan azt is megígérték, hogy pont ezért a MIÉP jelöltjének adják ajánlószelvényüket.

Módosítás: ( 2008. december 05. péntek, 14:43 ) Bővebben...
 

„Én az embert nézem!”

E-mail Nyomtatás PDF
 

Elhunyt Dr. Bogdán Emil a MIÉP alelnöke

E-mail Nyomtatás PDF


Elhunyt Dr. Bogdán Emil a MIÉP alelnöke, volt MIÉP-es országgyűlési képviselő; 88 éves volt. Bogdán Emil az első szabadon választott országgyűlés képviselőjeként dolgozott, 1993-tól 1994-ig, illetve 1998 és 2002 között a MIÉP parlamenti frakciójának tagja volt.

Módosítás: ( 2008. november 29. szombat, 17:01 ) Bővebben...
 

Ferencvárosi kampánynyitó

E-mail Nyomtatás PDF

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


November 16-án este 7 órakor a Ferencvárosi Művelődési Központban Csurka István, a MIÉP elnöke bemutatta a választópolgároknak Agárdi László színművészt, a párt országgyűlési képviselőjelöltjét.
A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Szűcs Gyula, a Demokratikus Roma Szervezet és a Belső-Józsefvárosi Polgárőrség elnöke is, akinek beszédéből idézünk: „Annyi szeretet kaptam Csurka Istvántól, hogy gondolkodásra késztetett: mi is a magyarországi helyzet?

Módosítás: ( 2008. november 20. csütörtök, 11:23 ) Bővebben...
 

Munkanélküliség, tömbház-rehabilitáció

E-mail Nyomtatás PDF

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


November 15-én, a délutáni órákban Agárdi László színművész, a MIÉP ferencvárosi képviselőjelöltje felkereste a Mester utca és a Balázs Béla utca lakóit.

Módosítás: ( 2008. november 17. hétfő, 12:34 )
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség