Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2023. június 4, vasárnap, Bulcsú napja van. Holnap Fatime és Fatima napja lesz.

Csúf végjáték

E-mail Nyomtatás


A Dávid Ibolya-féle pártmaradvány még kimúlni sem tud tisztességgel. Utolsó botránya, amely az ajánlószelvények összegyűjtésére való képtelenségét akarja a választási bizottság, az ellenérdekelt felek nyakába varrni, semmi más, mint a Dávid Ibolya köré odaállt nagyágyúk politikai butaság, alkalmatlanság alóli felmentésének végjátéka. Bokros Lajos, Debreczeni József, Katona Tamás és még sokan mások el tudták képzelni, hogy ha összeállnak az SZDSZ maradványával, aktivisták, tagság nélkül, az őket övező közutálat tengerében össze tudják szedni az országos lista állításához szükséges mennyiségű szelvényt. Azt remélték, hogy az MSZP megint melléjük rendel valamilyen társaságot, miként annakidején a Tisztelet Társaságát, és odaadja nekik az induláshoz szükséges alapot és besuszterolja őket a parlamentbe. De hát az MSZP-nek már nincs erre ereje, kapacitása. Különben is minden vezényelhető pártkatonája le van kötve a sokkal hatékonyabb Jobbik támogatásában. Pénz, paripa, fegyver odamegy. Zsirinovszkij, Netanjahu, a Világbank oda utal.

Még egy utolsó cirkusz – gondolja a volt igazságügy miniszter –, és kialakul az a helyzet, hogy nem takonykórban hunytak el, hanem megölték őket. Hogy Bokrost, a nagy megmentőnek kiáltott senkiházit nem a saját balgasága, hanem a rút irigység ütötte el a haza megmentésétől. Átlátszó a dolog. Ezzel szemben azt látjuk, hogy vannak utolsó percig küzdő pártok – mint a Lehet Más a Politika és a MIÉP –, amelyeknek vannak lelkes saját gyűjtőik, és ennélfogva van reményük.

Mi ezúton is kérjük együtt érző táborunkat, hogy márciusi Hősök terei rendezvényünkre hozzák ki és adják oda a téren urnákkal álló munkatársainknak a nekünk szánt szelvényeket. Köszönjük!

 

Csurka István, a MIÉP elnöke

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség