Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. június 30, vasárnap, Pál napja van. Holnap Tihamér és Annamária napja lesz.

Egy apró hiba

E-mail Nyomtatás

Becsúszik az ilyen. Emberek vagyunk, vagy mi!? Hosszú hónapok adatgyűjtése, kérdőívezés, telefonos felmérés, kontrollcsoport, tudományos módszerek, szakmai hozzáértés és természetesen hitelesség. Ez áll egy komoly közvélemény-kutató mögött. És ki kérdőjelezné meg, hogy a TÁRKI és annak vezetője Sík Endre komoly közvélemény-kutató. Becsúszott ez a kis baki, hogy a magyarok 39 százaléka köp egyet az Európai Unió hallatán, holott csak 22 százalékuk köp.

 

Vagy lehet, hogy az is csak egy kis baki. Az is lehet, hogy senki sem köp, sőt az is, hogy mindenki. Ezt nem tudhatjuk. Honnan is tudnánk.

Azt viszont tudjuk, hogy a közvélemény-kutatók nem a társadalom leszakadó alsó hányadában vannak, nem kell megélhetési bűnözésből Suzuki felnit lopniuk és a felsővezeték vágás életveszélyes tudományát sem ők művelik a legjobban. Nem, a közvélemény-kutatók és különösen, a Sík féle közvélemény-kutatók és egyéb tudományos munkatársak kiválóan élnek. A kérdés az, hogy miért is?

Talán azért, mert egy ilyen kis bakiból ideológiát lehet gyártani. Egy ilyen kis baki elég a többi egyáltalán nem leszakadó közírónak, hogy rámutasson a hibásra. A hibás természetesen Orbán Viktor. A Lajtán innen Orbán Viktor miatt nem nő a fű. Se. Miatta utáljuk az Uniót, meg a zsidókat. Kuruc.infósoknak lefordítom. Miatta szolgáljuk ki az Uniót, meg nyaljuk a zsidók… innentől a többit már tudjuk. Sík Endre az apró baki következményeit és a felelősséget vállalja. De senki ne várja tőle, hogy felsővezetéket vágjon. Nincs ő arra rászorulva.

 

Csorja Gergely

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség