Szolgalelkek

E-mail Nyomtatás

Hát az mekkora tett volt magyar ellenzéki pártok európai képviselőitől, az Európai Uniót arra kérni, hogy ne adjon egy fillért se a nacionalista, fasiszta magyaroknak. Feltéve, hogy ezt a törvénytelenséget, mármint a magyarok pénzének visszatartását egyenesben mégsem lehetne lejátszani, arra az esetre azt ajánlották, hogy mandinerből, koholt vádak alapján zárják ki az EU-ból Magyarországot, a Fideszt pedig a Néppártból. Ott kezdődik, hogy aki a spekulánst és simlis egyetemét, a CEU-t a magyar törvények betartására akarja kényszeríteni, az antiszemita. Ám hiába jelentkezett be Sorosnál hazaárulás céljából szinte a kinn lévő teljes ellenzék, mégis a szép arcú belga, a Guy lett ennek a liberális hadműveletnek a vezérszónoka. Hogy Soros ötlete volt a Hitlerájt vádként bevetni, elképzelhető, mert feltehetően Sorosnak több fogalma van a Hitlerájról, (ha igaz, dolgozott is nekik), mint Verhofstadtnak Márairól. Mégis a balga belga, Márai könyvek égetésével és más kizárólag a nácizmus és bolsevizmus kiváltságai közé tartozó elképzelt tettekkel heccelte hosszú perceken át és gyalázta az összes magyart, aki csak jelen volt ott a helyszínen és idehaza a képernyők előtt. Mivel szám szerint 256 olyan képviselő van az EP-ben, akik mind Soros tenyeréből esznek, nincs kizárva, hogy Verhofstadt közéjük tartozik. Ezen az ágon is.

***

Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin mondta, hogy az Európai Unió rosszabb a valamikori Szovjetuniónál. Ezen azért vitatkoznék az elnökkel. Mert mondjuk az akkori Szovjetunióban, ha a tagállamok egyikével ilyen verhofstadtos hangot mert volna megütni valaki, már megjelent volna legalább két ember és karonfogva segítették volna az elkövetőt egy mentőautóba, majd onnan a diliházba. Más vonatkozásban persze ülhet az EU–SZUhasonlóság. Putyin egy sajtótájékoztatón jelentette ki, hogy Oroszország elnökeként Szíriában tűzszünetet, Ukrajnával megegyezést, Trumppal pedig konstruktív együttműködést akar. Mert Oroszország nem a Szovjetunió. Ugyanekkor bizonyíték terhe mellett vallotta, hogy ma az EU-ban a tagállamokra vonatkozóan több kötelező döntés születik Brüsszelben, mint a Szovjetunió idején Moszkvában.

***

Mint tudvalevő, most minálunk éppen azok az SZDSZ-es és MSZP-s apák, fiak és unokák hajthatatlanok a volt Szovjetunióval szemben, és akarják Oroszországot a régi mezben láttatni, akik szellemi, sokszor biológiai leszármazottai a SZU megteremtőinek.

Ők a gyarmattartó kommunista rendszer helytartóiként viselkedtek itthon, amiért a kiváltságok legfőbb élvezői lehettek. Ilyen kiváltság volt külföldi tudósítóként éveket, évtizedeket tölteni az akkoriban pocskondiázott Nyugaton.

Amikor a nyolcvanas évek végén az MSZMP-tag Bolgár Györgyöt New Yorkba helyezték, az elnyomó apparátus az egypártrendszerben még vidáman működött. 1968-tól a Rádióban dolgozó Bolgár amerikai kiküldetését a Magyar Rádió Pártbizottságának a titkára támogatta, és nem mellékesen azért Bolgár is aláírt egy nyilatkozatot, amelyben arra kötelezte magát, hogy gyanú esetén adatokat szolgáltat az emigrációról vagy a külföldi állampolgárokról. Aczél Endre, aki Bolgárhoz hasonlóan kiküldött tudósítóként dolgozott, egy nagyváradi közönségtalálkozón pár évvel ezelőtt kijelentette: „Aki azt állítja, hogy hosszas külföldi, főleg nyugati kiküldetésben volt, és nem jelentett, az nem mond igazat.” Az MSZMP VB egyetértett azzal, hogy Bolgár György feleségével Amerikába utazzon tudósítóként. Aczél Endrét is mint a Magyar Távirati Iroda tudósítóját küldték külföldre családostul, tőle tudjuk, hogy a nyugati tudósítói stallumot nem adták ingyen. Ennek a Kádár-rendszerben ára volt. Nagyon fontos, s ajánlom mindenkinek figyelmébe, hogy Aczél neve nem a hivatalos levéltári anyagokban, hanem egy szigorúan titkos ügyben hozott ítéletben szerepelt, melyet Belovai István kettős ügynök ellen hoztak. Aczél önéletrajzi műve szerint vietnami kiküldetése előtt lett a néphadsereg hadnagya, és a hírszerzés korábbi vezetője mellett dolgozott. Abban, hogy bizonyos dolgokat kifecsegett, ő semmi különöset nem látott, nem úgy a hálózat. A hálózat Aczélt kivetette magából, a senki földjére került. Ez persze összeesküvés-elmélet, de az már tény, hogy aki pl. Bolgár ilyen irányú érintettségéről eddig írt, azt a pártállam volt New-York-i tudósítója perelte. Az csak a hálózat keze munkáját dicséri, hogy a bíróságot hidegen hagyta a szolgálat egyik középvezetőjének bíróság előtti vallomása: amely szerint az ügyosztály a külföldi kiküldetése előtt minden tudósítójelöltet bevizsgált megbízhatóságból a rendszerváltás utolsó pillanatáig. Ez akkor is érvényben volt, amikor Bolgár Györgyöt kiküldték Amerikába. Sovány magyarázat, hogy a kiküldetési szerződését nem a titkosszolgálatokkal, hanem a Magyar Rádióval kötötte a leendő tudósító. Különben az ilyenfajta formanyomtatványokat a III-as főcsoportfőnökség rendszeresítette és küldte ki az érintett munkahelyekre.

***

Amikor a hruscsovi időkben a szovjetek ellen támadt a csőcseléknek nevezett magyar munkásság, akkor az 56-os forradalom rebellis gázszerelőivel és karosszérialakatosaival töltötte meg a magyar kormány szovjet parancsra a 301-es parcellát, a brezsnyevi időkben pedig az életben hagyott gyógyszergyári munkásokkal a börtönöket. A gorbacsovi időkben a még mindig veszélyesnek látszó egyedeket már nem börtönbe zárták, hanem valamelyik zárt osztályon helyezték el, és attól kezdve hivatalosan betegnek minősítették őket, akik sajnos kórházi ápolásra szorulnak. Ez volt a peresztrojka. Ezek embert formáló idők voltak, s az idegen hatalom által kiválasztottakat olyan emberré formálta, amelyik nem tud meglenni az idegen hatalomnak való alázatos szolgálat és besúgás nélkül. Ezért árulkodnak Brüsszelnek és pótcselekvés okán kiabálnak kígyót-békát Putyinra, szidják az egykor hőn szeretett Szovjetuniójukat, s vádolják Orbánt túltolt oroszbarátsággal. Sem a 3 milliós aranyórával a karján, fizessenek a gazdagok jelszóra csápoló Botka, sem a 18 milliárd EU-s pénzzel sáros Gyurcsány família, de a jobbik sem képes a szitkokon kívül érdemlegeset mondani. A most éppen Botka főszereplésével folyó, százszor megbukott balliberális politikai szappanopera, ami már minden hitelét elveszítette a legszélesebb néptömegek szemében, nem képes már csak keveseket megtéveszteni.

Az pedig végképp érdektelen, hogy a nemzetközi Soros-féle hálózat által pénzelt és mozgatott társaságba hogyan illeszkedik a Simicska-csicska Vona és csapata.

Soros- és CEU-imádatuk köti össze őket.

Nem kérdés, hogy milyen utat követne a balliberális kurzus, ha felhatalmazást kapna rá.

Az ország jövője azon a kétségbe nem vonható tény alapján nyugszik, hogy a magyar érdeket szívén viselő valós többséget ma a Fidesz képviseli. Orbán Viktor a magyar társadalmat a reménytelenség állapotából mozdította ki. Kormányképes erő egyedül a Fidesznél van. Az európai porondon és a szélesebb nemzetközi téren Orbánnal már mint jelentős politikaformáló tényezővel számolnak.

 

czyla

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség