Hálózat vagy maffia

E-mail Nyomtatás

A maffia gőg, arrogancia, kapzsiság, önzés, erő és uralom mindenki felett és mindenkivel szemben.

A maffia nem elvont fogalom, nem irodalmi fordulat. […] A maffia bűnszövetkezet, melyet nem írott szabályok, de fegyverek és könyörtelen törvények irányítanak.

A vakmerő és nagylelkű fenegyerek mítoszát el kell felejtenünk, mert a maffiózó mindennek pont az ellentéte.

Ezeket a szavakat egy olasz rendőrbíró mondta 1979-ben, röviddel meggyilkoltatása előtt.

A maffia polkorrekt nevén hálózat. Nemcsak a magyar politikára, Magyarország biztonságára jelentenek veszélyt például a Soros Györggyel összefonódó eufemisztikusan civilnek leírt szervezetek, amelyek hálózattá összeállva külső és belső aknamunkát folytatnak és meg akarják roppantani nemcsak Magyarország nemzeti szuverenitását, hanem más európai és azon kívüli országok szuverenitását is. Mit keres Soros az európai döntéshozók asztalánál? Milyen alapon diktál az európai országoknak migráns kérdésben. Az államok azért vegyenek fel kölcsönt, hogy a migránsok számára nagyobb kényelmet tudjanak biztosítani? Ha az államok ennek az akaratnak ellenállnak, akkor majd jönnek a soros partizánok, akik a posztkommunista elittel és persze az európai liberális-baloldali-zöldekkel összeállva rákényszerítik az országokra ha kell tűzzel-vassal az álláspontjukat. Az pedig felháborító, hogy akik most a nyugatosságot, meg a hálózatosodást képviselik, éppen azoknak a szellemi (és nem ritkán biológiai) utódai, akik 1948–90 között mindent megtettek a civil hálózatok ellen.

Amikor megszüntették az iparos testületeket, a férfi- és nőegyleteket, a dalárdákat, a klubokat vagy a szalonokat, éppen a most dicsőített governance-ot szüntették meg.

Aztán az úgynevezett rendszerváltás után politikai, kapcsolati és gazdasági tőkéjüket alapítványokba és egyesületekbe mentve létrehozták új hálózataikat, amelyek már nem organikus szerveződésűek voltak.

A mostani magyarországi hálózatok már ennek a folyamatnak az eredményei. Ezért találták, találják meg a hangot könnyen a nyugati, liberális-baloldali-marxista-maoista szellemi hátterű lobbikkal és networkökkel. Ily módon pedig a közös szellemi forrás anyagivá is konvertálódik. Mi ez, ha nem maffia? Hálózat, mondják. Secko jedno.

 

Sz.

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség