Magyarország a megerőszakolt német nőkkel szolidáris!

E-mail Nyomtatás

Frau Merkel, Herr Schulz! A migránsokkal, menekültekkel önvére folyásáig szolidáris Nyugat megró minket, amiért mi, a V4-ek országai nem gyakorlunk velük hasonló, önvérfolyató szolidaritást. Szolidaritást mi is gyakorlunk, csak éppen más módon. Mi, a V4-ek országai s köztük élen járva Magyarország, amikor a menekültek és migránsok ellenőrizetlen beözönlése helyett az ellenőrzöttet választottuk, akkor az európai nemzetekkel, népekkel, állampolgárokkal vállalt szolidaritásunk mellett tettünk tanúbizonyságot.

Mi a 2015 szilveszterén Kölnben lezajlott megerőszakolások óta a német anyák és apák lányaival, a németek húgaival és nővéreivel voltunk és vagyunk szolidárisak, azokkal, kiknek védelmére ön esküdött föl, Frau Merkel. Szolidárisak vagyunk a berlini karácsonyi vásár, a barcelonai őrjöngés, a nizzai gázolásos terrorista merénylet áldozatainak hozzátartozóival, a több tízezerre rúgó, kultúrsokk hatására elkövetett bűncselekmény áldozatairól és hozzátartozóiról nem is beszélve.

Minket ne tessék kioktatni szolidaritásból! Nem kellemes számunkra sem, de a helyzet melyet a szolidaritás hiányának okán felénk tett felrovással teremtettek, megköveteli, hogy felhívjuk tisztelt kancellár asszonyt arra, hogy ön a német állampolgárok felé is gyakoroljon szolidaritást. Nem kellemes számunkra, hogy ilyen helyzetbe hoznak bennünket önök, de az önbecsülésünk védelmében ki kell álljunk, és ki kell mondjuk: értetlenül és felháborodottan állunk az előtt, hogy ön, kancellár asszony, elhanyagolva elemi kötelességét, azon nép lányait, melynek védelmére felesküdött, épp meggondolatlan szolidaritása által tette ki ilyen támadásoknak. Mi, a V4-ek ezért a német nőkkel vagyunk szolidárisak. Mi a terrormerényletek áldozatainak hozzátartozóival vagyunk szolidárisak, mert kormányaink azzal, hogy fokozottan ellenőrzik, ki lép az Európai Unió területére, az ellen tesznek, hogy ilyen tragédiák Európában megismétlődjenek.

 

Jancsó Badacs Károly

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség