Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 13, szombat, Jenő napja van. Holnap Örs és Stella napja lesz.

Rombolás és tagadás

E-mail Nyomtatás

2016 is a makacs tagadás éve volt. Az ellenzék hazaárulói 2015-ben a bevándorlás tényét tagadták és 2016-ban a kvóta létét, pedig a kvóta létező dolog. Annyira, hogy az EP strasbourgi ülésén felszólítást fogalmaztak meg annak érdekében, hogy haladéktalanul el lehessen járni a kényszerbetelepítést elfogadni vonakodó országok ellen. Az egyet nem értők súlyos büntetését javasolták Brüsszelben. A migránsok Magyarországra telepítését és a kényszerbetelepítést elutasító országok, így a mi magyar hazánk durva pénzügyi szankcionálását is megszavazták az ún. magyarországi baloldali pártok EP-képviselői. Az MSZP-s és DK-s politikusok megszavazták a javaslatot, amelyben az Európai Parlament arra szólítja fel Brüsszelt, hogy hozzon létre közös menekültügyi rendszert, magyarán tegye lehetővé a migránsok és menekültek jogszerű, legális és biztonságos bejutását az EU-ba.

Az EU területén lévő migránsok családegyesítésére, közös menekültügyi rendszer felállítására, a migránsok gyors befogadására, a kényszerbetelepítésre és még egyszer kiemeljük, a bevándorlókból nem kérő tagállamok durva pénzügyi szankcionálására igennel szavaztak az MSZP, a DK és a PM politikusai, Jávor Benedek, Molnár Csaba, Niedermüller Péter, Szanyi Tibor és Ujhelyi István. Emellett azt is megszavazták, hogy az unió minél gyorsabban integrálja és juttassa munkához a migránsokat.

***

Erőszakon végzettek

Az osztódással szaporodó MSZMP-utód, a balliberális MSZP–SZDSZ néven továbbélő garnitúra által gründolt pártok vezetőinek egyike a súlytalan, eredetileg Gyurcsány-ember Szigetvári Viktor (most az Együtt politikusa) a kvóta elleni népszavazást a Fidesz nyílt, értelmetlen, Európa-ellenes gyűlöletpolitikájának nevezte és nem létező veszélynek a terrorfenyegetést és az idegen érdekek és külső erők emlegetését migránsügyben, burkolt zsidózásnak(?!). Ez a vélemény egyszerűen hülye. Hiszen ha éppen az Európában élő zsidókra jelentik az iszlamista szélsőségesek a legnagyobb fenyegetést, akkor a veszélyt Európába importáló elitek elleni fellépés hogyan lehetne burkolt zsidózás? De nem egyedül Szigetvári beszél a nemzet ellen, hanem a teljes valamikori liberálbolsi csapat, amelynek tagjai az MSZP–SZDSZ kötelékébe tartozva lebuktak a magyar választópolgárok előtt, és a 2010-es választások alkalmával adta a nép a tudtukra, hogy elég volt! Velük együtt lepleződött le az az erőszakos, hajthatatlan nemzet és népellenes gerontokrácia, amely az ún. rendszerváltozást levezényelte és tulajdonképpen 2010-ig így vagy úgy markában tartotta az ország belügyeit, külpolitikáját és szinte teljes sajtóvertikumát a nyomtatott lapok piacától a kereskedelmi tévékig bezárólag. Nekik „köszönhető” a kultúra az oktatás az egészségügy a közbiztonság teljes lezüllesztése, a magyar munkásosztály mezítlábra állítása, a mezőgazdaság szétverése, a nemzeti vagyon idegen kézre adása baksis ellenében és az ebből eredő tömeges munkanélküliség. Így lett milliárdos például Gyurcsány az ipar és Raskó György a mezőgazdaság területén. Ismerjük, ekkor az volt az elvi szempont: elviszem. Pont. Nem vettek semmit, nem vásároltak, csupán elvettek. Persze általuk, kizárólag a maguk érdekében hozott törvényeknek köszönhetően, törvényesen. Most ezek és a holdudvaruk fenyegetőzik gyilkossággal, vagyonelkobzással. Akik a diákokat is meglopták. Lásd Gyurcsány jogi képviselője, Ceglédi viszonyát a diákmunkát végzők pénzéhez. Ezek és holdudvaruk üdvözölték annak idején az idegenek bagóért való vagyonszerzését és ugyanezek üvöltöznek, ha magyar ember vásárol akár egy sertéstelepet, vagy bérel egy nagyobb darab földet.

***

Hasadt agy, vagy amit akartok

2016 év eleje körül Vona, alias Cuki előszavával jelent meg Julius Evola egy gyűjteményes könyve, s ez alkalomból a Jobbik elnöke elmondta, azonosulni tud a 20. század egyik legnagyobb hatású filozófusának nem az összes, de számtalan gondolatával. Evola például a Mein Kampfot a legmegújítóbb erő motorjaként írta le, a kapitalizmust is és a polgárságot is csupán kívülről összetartott rendetlenségnek, mellyel erőszak alkalmazásával kell szembefordulni, tehát eszerint az igazi jobboldali helye a szélsőjobboldaltól is jobbra van, célja akár felülről szervezett forradalom kirobbantása is lehet. Evola iránt keletkezett rajongása előtt vagy közben (nem tudjuk, mert soha senki nem kérdezte meg tőle) vigécként tevékenykedett a magát véleményünk szerint alap nélkül történésznek beállító Cuki figura, s mint olyan, embereket károsított meg. Nem kicsit, hanem nagyon. Az sem okozott neki gondot, most meg Evolát a hitlerájközeli filozófust, és Hellert a lukácsista filozófust árulja egy gyékényről ez a piti vigéc. Nem abszurd? Éppen ezért nemcsak Vona Evolához és Hellerhez való viszonyát, hanem a lukácsistáknak a holokamuzókhoz való viszonyát szeretném, ha megbeszélnék már végre. Mert Cuki eddigi meghívói kukának tettették magukat, s megelégedtek a néppártosodásról, mint sikeres politikai stratégiáról való hablatyolásával. Ki érti, miért beszélgetnek olyan kedélyesen a magukat zsidónak mondók azzal, akinek nemrég még a legfontosabb üzenete az volt: ha kiderülne, hogy zsidó, akkor lemondana a Jobbik elnöki pozíciójáról, akinek párttársa a parlamenti zsidók listázását javasolta?

Farsang van. Lehet, hogy táncra perdülnek még az egykori gettó területén lévő Spinoza Színház színpadán, mint Rátonyi az Operettszínházban, csak Cuki az „Ez is operett, az is operett” helyett, „Ez is filozófus az is filozófus” kezdetű kuplét adja elő Rangos Katalinnal.

 

czyla

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség